Home Gadgets OPPO en Budget Thuis gaan partnership aan

OPPO en Budget Thuis gaan partnership aan

by Pim, Sel
OPPO, wereldwijd toonaangevend smart device merk, en Budget Thuis, de aanbieder van energie- en telecomdiensten onder één dak, slaan de handen ineen. Dankzij het partnership kunnen nieuwe klanten van Budget Mobiel, een kwalitatief hoogwaardig cadeau kiezen als verlengstuk van hun sim only abonnement. Tegelijkertijd laat OPPO een nog breder publiek kennismaken met zijn innovatieve smart device producten, waaronder veelzijdige smartphones en IoT-producten. De actie loopt tot en met eind 2021.
OPPO-cadeau naar keuze bij Budget Mobiel abonnement
Nieuwe klanten van Budget Mobiel kunnen nu bij het afsluiten van een 1- of 2-jarig Basis of Onbeperkt sim only abonnement onder andere kiezen tussen een vrij besteedbare voucher t.w.v. € 100,- in de OPPO e-store of een OPPO Band smartwatch v. € 69,-.
Introductie partnership op Dutch Open
Het partnerschap tussen OPPO en Budget Thuis werd onlangs tijdens de Dutch Open geïntroduceerd. Tijdens het bekende golfevenement, waren beide merken vertegenwoordigd met een gezamenlijke stand. Hier konden bezoekers de nieuwste OPPO-producten ervaren en uitproberen en konden ze kennismaken met de diensten van Budget Thuis. Bij het afsluiten van een Budget Energie contract werd een OPPO Watch of hoge korting cadeau gegeven.

Marc van den Dool, Commercieel Directeur OPPO Nederland licht de samenwerking toe:
“Budget Thuis is een betrouwbare uitdager op de energie- en telecommarkt. Het is hun ambitie om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken, een missie die wij ook nastreven. Met onze smart devices, waaronder innovatieve telefoons maar ook slimme headphones en horloges, willen wij onze klanten op ieder gewenst moment helpen om het beste uit hun dag te halen. Wij kijken ernaar uit om samen met Budget Thuis nog meer Nederlanders kennis te laten maken met onze producten.”
 
Sebastiaan Rigter, Sales Director Budget Thuis is ook enthousiast over de samenwerking:
“Wij zijn altijd op zoek naar partners die complementair zijn aan onze diensten en waar onze klanten blij van worden. Zo laten wij ze profiteren van niet alleen lage prijzen voor onze producten die het gewoon moeten doen, maar geven we ze ook graag een cadeau voor thuis of buitenshuis waarmee ze extra kunnen genieten van onze diensten of om het ze makkelijker te maken. Met zijn allround ecosysteem bestaande uit innovatieve slimme apparaten, hebben we in OPPO de juiste partner gevonden.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x