Home Gaming Openingsnummer Kingdom Hearts 3 komt van Skrillex en Utada Hikaru

Openingsnummer Kingdom Hearts 3 komt van Skrillex en Utada Hikaru

by Pim, Sel

In de aanloop naar de release van het langverwachte KINGDOM HEARTS III op 29 januari 2019, maken Square Enix Ltd., en Disney vandaag bekend dat Skrillex, winnaar van acht Grammy Awards, en de wereldberoemde singer songwriter Hikaru Utada hebben samengewerkt aan het openingsnummer van de game.

Skrillex, al voor lange tijd een zelfverklaarde fan van de KINGDOM HEARTS-serie, wilde aanvankelijk een remix maken van de eerder uitgebrachte Hikaru Utada-track, Don’t Think Twice. Toen de twee echter vrienden werden, leidde dit tot een samenwerking aan een nieuwe en originele song, Face My Fears, om de release van de game te vieren.

Het openingsnummer Face My Fears, dat samen met Don’t Think Twice wordt uitgebracht op 18 januari 2019, is geproduceerd in samenwerking met Poo Bear, de beroemde platenproducer die eerder de multi-platinum verkopende single What Do You Mean? van Justin Bieber produceerde.

KINGDOM HEARTS III komt beschikbaar op 29 januari 2019 voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X, en het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem. Ga voor meer informatie naar: http://www.kingdomhearts.com/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x