Home Movies Onze vraag aan de cast van Ant-Man and The Wasp Quantummania

Onze vraag aan de cast van Ant-Man and The Wasp Quantummania

by Sven

Een paar weken geleden mochten wij een vraag stellen aan de cast van Ant-Man and The Wasp Quantummania. Onze vraag ging erover hoe Ant-Man is veranderd ten opzichte van de eerste film en de derde film en dit is wat erover gezegd werd:

In een recent interview met acteur Paul Rudd en regisseur Peyton Reed, werd onthuld dat de nieuwe Ant-Man-film een verhaal zal vertellen over het vinden van balans tussen het zijn van een superheld en het hebben van een normaal gezinsleven. Rudd, die de rol van Scott Lang speelt, legt uit dat zijn personage altijd al een haat-liefdeverhouding had met het superheld-zijn, maar nu hij een vader wil zijn, is dat zijn belangrijkste focus geworden.

De film speelt zich af na de gebeurtenissen van Endgame en begint met Scott die een boek heeft geschreven over zijn ervaringen als superheld en zijn leven met de Avengers. Maar Scott mist ook veel van de jaren die hij heeft gemist terwijl hij bezig was met het redden van de wereld, en hij wil die tijd graag terugwinnen en herstellen wat verloren is gegaan.

Het lijkt erop dat de nieuwe Ant-Man-film een emotionele en persoonlijke reis zal zijn voor Scott Lang, en het zal interessant zijn om te zien hoe hij probeert om zijn rol als superheld te combineren met zijn verantwoordelijkheden als vader. De film belooft zowel actie als hartverwarmende momenten te bieden en zal ongetwijfeld een aanwinst zijn voor het Marvel Cinematic Universe.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: