Home GamingPC Ontdek spannende nieuwe gameplay en prehistorische soorten in Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion

Ontdek spannende nieuwe gameplay en prehistorische soorten in Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion

by Jos Vis

Frontier Developments, in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, heeft vandaag Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion aangekondigd, die op 14 juni op pc wordt gelanceerd via Steam, Epic Games Store en Windows Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One voor een adviesprijs van € 19,99.

Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion nodigt parkmanagers uit om zich onder te dompelen in de grootste DLC van de game tot nu toe, geïnspireerd door de epische gebeurtenissen van Universal Pictures en Amblin Entertainment’s langverwachte film Jurassic World Dominion, die op 10 juni wereldwijd in de bioscoop zal verschijnen.

Naast een cast van geliefde personages zoals Claire Dearing (ingesproken door Bryce Dallas Howard), Dr. Alan Grant (ingesproken door Sam Neill) en Dr. Ellie Sattler (ingesproken door Laura Dern), zullen spelers samenwerken met Lewis Dodgson (ingesproken door door Campbell Scott), nu hoofd van Biosyn Genetics, in een boeiende nieuwe campagne waarin ze de opdracht krijgen om in meerdere fasen een nieuwe onderzoeksverbinding te bouwen. Met behulp van een gloednieuwe functie kunnen spelers diep in barnsteenmijnen graven en zeldzame genomen opgraven om gevederde prehistorische soorten te creëren die nog nooit eerder in een Jurassic World Evolution-game zijn gezien.

Naast amber mining, brengt Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion nog meer functies in het spel. Onzichtbare hekken bieden een innovatieve oplossing om bewoners in bedwang te houden en te controleren, terwijl een snel transportsysteem spelers in staat stelt om personeel efficiënt door hun parken te verplaatsen.

Naast een spannend campagneverhaal, kunnen spelers een aangrijpend nieuw ‘wat als’-scenario ervaren in de Chaos Theory-modus, geïnspireerd op gebeurtenissen uit Jurassic World Dominion. Gesitueerd in een prachtige Sierra Nevada-omgeving met majestueuze dennenbossen, besneeuwde heuvels en uitgestrekte vlaktes, moeten spelers de uitdaging aangaan om hun eigen faciliteit te bouwen om dinosaurussen te huisvesten en hun veiligheid te garanderen.

Een reeks betoverende nieuwe prehistorische soorten zullen ook voor het eerst hun weg vinden naar het spel als onderdeel van de uitbreiding, waaronder twee ongelooflijke gevederde dinosaurussen: Therizinosaurus, een fel territoriale bladgrazer met prachtig verenkleed en intimiderende gebogen klauwen; en de Pyroraptor, een intelligente roedeljager, zo genoemd naar de eerste fossielen die werden ontdekt door een bosbrand.

Deelnemen aan deze fascinerende nieuwe soorten zijn de oude carnivoor Dimetrodon, die uitstierven voordat dinosaurussen voor het eerst verschenen, en Quetzalcoatlus, een van de grootste vliegende dieren aller tijden. Gedefinieerd door een gigantische spanwijdte en lange, scherpe snavel, is dit een toproofdier.

Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion bevat ook een reeks nieuwe dinosaurusvarianten en skins die authentiek zijn voor Jurassic World Dominion, waaronder de opvallende gevederde en met littekens bedekte Tyrannosaurus rex, opmerkelijke nieuwe skins voor Dilophosaurus en Parasaurolophus, evenals varianten voor de immense Dreadnoughtus en formidabele Giganotosaurus.

De PDLC wordt gelanceerd samen met een gratis update die bestaande spelers een reeks nieuwe functies biedt. Dankzij nieuwe mechanica om dinosaurussen te ruziën, kunnen spelers snel kuddes dinosaurussen bijeendrijven zonder ze te moeten kalmeren en vervoeren. Spelers kunnen ook genieten van de mogelijkheid om Chaos Theory-kaarten te spelen als Challenge-modusniveaus, verbeteringen in het transport van dinosaurussen en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: