Home Gaming Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

by Mark van Truijen

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de Razer Huntsman V2-lijn. Deze lijn bevat een reeks upgrades en verbeteringen die moeten leiden tot de snelste, meest geavanceerde optische gaming-toetsenborden ter wereld. De nieuwe functies omvatten Razer’s Optical Switches van de tweede generatie, Razer 8k HyperPolling-technologie en Doubleshot PBT keycaps. Daarnaast is de akoestiek verbeterd, als reactie op feedback van spelers en de community. Sinds de lancering in 2018 is de Huntsman-reeks uitgegroeid tot het best verkochte gaming-toetsenbord in de VS. Het toetsenbord heeft een nieuwe standaard gezet voor innovatieve, snelle, gaming-toetsenborden. De nieuwe Huntsman V2-reeks wil die erfenis voortzetten met een reeks verbeteringen, gericht op de belangrijkste kenmerken van een gaming-toetsenbord: prestaties, gevoel en akoestiek. “We hebben een nieuw pad ingeslagen met de originele Huntsman door voor het eerst optische switches naar mainstream gaming te brengen”, zegt Chris Mitchell, Head of Sales & Marketing van Razers randapparatuur-afdeling. “De verbeteringen en verfijningen in de nieuwe Huntsman V2-lijn geven gamers nu een hoogwaardig gaming-toetsenbord dat nog soepeler aanvoelt, nog sneller reageert en stiller klinkt dan voorheen.”

image

Optical Switches van de tweede generatieDe Huntsman V2 is verkrijgbaar met Razer Linear Optical Switches van de tweede generatie. Deze zijn verbeterd en aangepast naar aanleiding van feedback van gebruikers. Het belangrijkste verbeterpunt is de toevoeging van een siliconen geluidsdemper. Deze vermindert het klikgeluid van de toets wanneer deze wordt ingedrukt, wat de type-ervaring aanzienlijk verbetert. De switches en stabilisators zijn ook beter geolied waardoor het toetsenbord soepeler werkt en minder geluid maakt. De Razer Linear Optical Switches van de tweede generatie werken via een infrarode lichtstraal die de switch activeert. Dit elimineert de zogeheten debounce delay, de vertraging die traditioneel in mechanische toetsenborden is ingebouwd om ervoor te zorgen dat een contactsignaal een echte druk op de knop is. Doordat de Razer Linear Optical Switches van de tweede generatie geen debounce delay hebben, kunnen ze gebruikmaken van de Razer HyperPolling-technologie. Hiermee kan de standaard polling rate van 1000Hz op veel toetsenborden worden overtroffen en worden opgevoerd tot een polling rate van 8000Hz. Deze twee snelle, hoogwaardige technologieën samen zorgen voor vrijwel geen latency en maken de Huntsman V2 daarmee het snelste, meest responsieve gaming-toetsenbord dat beschikbaar is.

image

Upgrades, upgrades, upgradesAls reactie op feedback vanuit de community en e-sporters is de Huntsman V2 ook op andere gebieden geüpgraded. Doubleshot PBT keycaps, die extra duurzaam en slijtvast zijn, zitten standaard op de Huntsman V2. Het gietproces van de keycaps vindt in twee fasen plaats en zorgt ervoor dat de symbolen op de keycaps niet vervagen, zelfs niet na honderden uren gebruik. De getextureerde afwerking zorgt ervoor dat de vingers een goede grip op dee toetsen hebben. Om de akoestiek van het toetsenbord te verbeteren, is een reeks geluiddempende onderdelen toegevoegd aan de behuizing. Hierdoor worden geluiden geabsorbeerd die ontstaan wanneer de toetsen worden ingedrukt. Een stevige bovenplaat van mat aluminium voorkomt buigen van het toetsenbord, zelfs onder het meest intensieve gebruik. De ergonomisch gevormde polssteun sluit perfect aan op de voorkant van de Huntsman V2 en biedt extra ondersteuning en drukverlichting tijdens lange sessies. De Huntsman V2 is voorzien van een multifunctionele digitale draaiknop en vier aanpasbare mediatoetsen voor allerlei toepassingen buiten het gamen om. De Huntsman V2 is volledig aan te passen via Razer Synapse 3 en heeft zeven voorgeprogrammeerde Razer Chroma-lichteffecten. De 16,8 miljoen kleuropties maken meer personalisatie mogelijk. Het hybride interne geheugen kan worden gebruikt om instellingen, macro’s en kleurencombinaties op te slaan zodat deze altijd en overal toegankelijk zijn, zelfs zonder toegang tot cloud-opslag. 

image

Huntsman V2 TenkeylessRazer heeft ook het Huntsman V2 Tenkeyless-toetsenbord op de markt gebracht. Dit is het kleinere, lichtere broertje van de Huntsman V2. Dit toetsenbord heeft veel eigenschappen die de Huntsman V2 ook heeft, behalve het numpad, de draaiknop en de mediatoetsen. De Huntsman V2 Tenkeyless behoudt dezelfde nieuwe functies en upgrades van de Huntsman V2, zoals de nieuwe Razer Linear Optical Switches van de tweeede generatie, Razer HyperPolling-technologie voor een polling rate van 8000Hz, Doubleshot PBT keycaps, geluiddempende elementen en een ergonomische polssteun. De Huntsman V2 Tenkeyless heeft ook een afneembare USB-C-kabel zodat spelers hem gemakkelijk mee kunnen nemen. Verder is het toetsenbord volledig compatibel met Razer Synapse 3 waarmee gebruikers tot 16,8 miljoen kleuren kunnen aanpassen en macro’s en instellingen kunnen opslaan via het hybride interne geheugen. 

image

Over de Razer Huntsman V2

 • Razer Optical Switches met een levensduur van 100 miljoen toetsaanslagen
 • Razer HyperPolling-technologie met een maximale polling rate van 8000 Hz
 • Multifunctionele digitale draaiknop en vier mediatoetsen
 • Razer Chroma RGB-verlichting met 16,8 miljoen kleuropties
 • Razer Doubleshot PBT Keycaps 
 • Kunstlederen polssteun
 • Hybride interne opslag – tot vijf profielen 
 • Volledig programmeerbare toetsen met directe macro-opname
 • N-key roll-over met anti-ghosting 
 • Gaming-modus 
 • Afneembare gevlochten USB-C-kabel 
 • Matte, aluminium afwerking 

Meer informatie over de Razer Huntsman V2 is hier beschikbaar. 
Over de Razer Huntsman V2 TKL

 • Razer Optical Switches met een levensduur van 100 miljoen toetsaanslagen
 • Razer HyperPolling-technologie met een maximale polling rate van 8000 Hz
 • Razer Chroma RGB-verlichting met 16,8 miljoen kleuropties
 • Razer Doubleshot PBT Keycaps 
 • Kunstledereen polssteun
 • Hybride interne opslag – tot vijf profielen 
 • Volledig programmeerbare toetsen met directe macro-opname
 • N-key roll-over met anti-ghosting 
 • Gaming-modus 
 • Afneembare gevlochten USB-C-kabel 
 • Matte, aluminium afwerking 

Meer informatie over de Razer Huntsman V2 Tenkeyless is hier te vinden. PriceRazer Huntsman V2:Linear Red Switch – €199,99Clicky Purple Switch – €209,99
Razer Huntsman V2 Tenkeyless:Clicky Purple Switch – €159,99Linear Red Switch – €169,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x