Home Gaming Ontdek de Metro animated short: Artyom’s Nightmare

Ontdek de Metro animated short: Artyom’s Nightmare

by Pim, Sel

Deep Silver en 4A Games onthullen trots de spectaculaire CGI Animated Short, Artyom’s Nightmare. In deze droomachtige proloog op de gebeurtenissen in Metro Exodus verkennen we de hoop en angst van Artyom voor een leven voorbij de ruïnes van de metro in Moskou. 

Een kwarteeuw nadat de kernoorlog de aarde verwoestte, zochten een paar duizend overlevenden hun toevlucht in de metro van Moskou. Ze geloofden dat ze de laatste overblijfselen waren van de mensheid – maar ze hadden het mis. Alleen Artyom durfde te dromen van een leven op het oppervlak, maar dromen kunnen snel in nachtmerries veranderen… 

Het is tijd om de ruïnes van Moskou te verlaten en verder te reizen. 

Artyom’s Nightmare, gemaakt door de animators van Platige Image in samenwerking met 4A Games, brengt zoals nooit tevoren de spannende wereld van Metro tot leven. “Toekijken hoe 4A Games mijn personages van de pagina naar het scherm bracht was een voorrecht”, zegt Dmitry Glukhovsky, auteur van de originele Metro-romans. “Ik hoop dat fans zullen genieten van deze nieuwe glimp in de wereld van Artyom.” 

Check Artyom’s Nightmare hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: