Home Gaming Ontdek de bijzonder realistische Career-stand in Tennis World Tour

Ontdek de bijzonder realistische Career-stand in Tennis World Tour

by Mark van Truijen

Bigben en Breakpoint onthullen de Career-stand van Tennis World Tour in een nieuwe video met commentaar.

In de Career-stand van Tennis World Tour is het je voornaamste doel om met je gekozen personage de beste ter wereld te worden. Daarvoor moet je zowel je agenda als je vorm goed in de gaten houden. Deelnemen aan een oefenwedstrijd of een toernooi, trainen of rusten – je keuzes zijn van groot belang voor je carrière. Als je te veel wedstrijden achter elkaar speelt, of onophoudelijk rond de planeet reist, zal de vermoeidheid toeslaan, gaan je prestaties achteruit, en loop je kans jezelf te beschadigen.

De beste strategie? Vind de juiste balans en win toernooien om credits te verdienen. Daarmee kun je personeel aannemen, uitrusting kopen en de entreekosten betalen voor de grotere toernooien.

Zodra je de top hebt bereikt, moet je vechten om daar te blijven. Dat doe je door specifieke doelen te bereiken: win vier Grand Slams, blijf een seizoen lang ongeslagen… er staan je tal van uitdagingen te wachten.

De Career-stand van Tennis World Tour is een unieke en complete spelvariant die je op zeer realistische wijze de carrière van een professionele tennisspeler laat beleven!

Tennis World Tour is vanaf 22 mei verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x