Home Gaming Old School RuneScape krijgt nieuwe raid voor groepen van max. 5 spelers

Old School RuneScape krijgt nieuwe raid voor groepen van max. 5 spelers

by Sven

Vandaag lanceert Jagex Theatre of Blood voor Old School RuneScape. Dit is een nieuwe raid voor groepen van maximaal vijf spelers.

De toevoeging is het gevolg van een peiling onder de Old School RuneScape-community, waarin 90 procent van de meer dan 40.000 stemmers koos voor Theatre of Blood. In de nieuwe raid neem je het op tegen bloeddorstige strijders, nachtmerrieachtige wezens en moeten er levensbedreigende puzzels worden opgelost. Het slotstuk is een strijd op leven en dood met Lady Verzik Vitur, een van de laatst overgebleven volbloed-vampieren in Gielinor.

De PVE-raid bevat een nieuw gameplay-mechanisme waarbij spelers die doodgaan vanaf de zijlijn toekijken hoe hun teamgenoten verder vechten tegen de uitdagingen van die specifieke kamer. Wanneer de kamer eenmaal is behaald, wordt iedereen weer tot leven gewekt in het Theatre, zodat het hele team verder kan spelen. Echter, wanneer het hele team doodgaat, is de raid verloren. En hoewel beloningen buiten het Theatre worden verkregen, heeft het aantal keren dat iemand doodgaat een negatief effect op de kansen van het team voor het ontvangen van unieke beloningen gedurende de raid.

De content is getest door een aantal van de beste raiders en content creators van Old School RuneScape. Zij werden van over de hele wereld ingevlogen en exclusieve toegang tot het Theatre en de ontwikkelaars aangeboden. Onder anderen B0aty, MMMORPGrs, Mr Mammal, Zulu, Classix, DedWilson, Woox, Reed en Dalek Cookie waren onderdeel van het testpanel om de spelbalans te garanderen.

De release van vandaag volgt de lancering van A Taste of Hope op, het vierde deel in de Myreque-questlijn waarin spelers de deuren van het Theatre of Blood (Lady Verzik’s verblijf) bereiken.

Matthew Kemp, Senior Product manager van Old School RuneScape zegt:
“Zoals altijd hebben we tijdens de ontwikkeling van Theatre of Blood nauw samengewerkt met de Old School RuneScape-community om ervoor te zorgen dat dit een waardig vervolg zou worden op de game’s eerste raid, The Chamber of Xeric.”

”Toen we de resultaten van de peiling zagen, wisten we dat het belangrijk was om spelers een aangrijpende uitdaging te leveren voor spelers die de gevaren van het Theatre willen trotseren. Dankzij de feedback van onze community, pro-raiders en content creators hebben we een bloedstollende raid afgeleverd die het wachten waard is geweest!”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x