Home GamingAndroid Old School RuneScape krijgt grootste uitbreiding sinds mobile release

Old School RuneScape krijgt grootste uitbreiding sinds mobile release

by Mark van Truijen

De wereld van Old School RuneScape wordt vandaag met de komst van de Kebos Lowlands nog groter dan voorheen. Deze nieuwe regio vormt de allergrootste release sinds de game een in 2018 een multiplatformtitel werd.

Naast de nieuwe stad Brimstone bevatten de Kebos Lowlands een nieuw monster (de meerkoppige hydra), een nieuwe dungeon, een farming guild, twee nieuwe quests voor beginners en gloednieuwe rewards. De Kebos Lowlands biedt de meest uiteenlopende contentmix sinds de lancering van Old School RuneScape en bevat avonturen voor spelers van alle niveaus.

De introductie van de Kebos Lowlands werd na aankondiging op RuneFest 2018 overweldigend goed ontvangen door de community. Er werd een stemming gehouden, en meer dan 95% van de deelnemers gaf aan achter de ontwikkeling en lancering van de nieuwe content te staan.

Mathew Kemp, Senior Product Manager bij Old School RuneScape, zei:
“De grensverleggende lancering van vandaag markeert een belangrijke mijlpaal voor Old School RuneScape. De release van de Kebos Lowlands breidt niet alleen het continent van Zeah uit, maar het is ook de eerste multiplatform-uitbreiding ooit voor een RuneScape-game. Met de zesde verjaardag van Old School RuneScape om de hoek, biedt Kebos Lowlands een geweldige kans voor nieuwkomers en veteranen om een nieuw gebied te verkennen en samen nieuwe monsters te verslaan.”

John Colgrave, Producer bij Old School RuneScape, Mobile, zei:
“Old School RuneScape op mobiel heeft sinds de release een aantal maanden terug een geweldige tijd gehad. Deze multiplatform-uitbreiding in de vorm van Kebos Lowlands is een nieuwe mijlpaal die we als ontwikkelaars en brede community kunnen vieren. Het is de nieuwste stap in het bieden van een diepe en impactvolle MMO-ervaring voor onderweg of op de bank.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x