Home Gaming Officiële Mortal Kombat X tournament prijzenpot verhoogd

Officiële Mortal Kombat X tournament prijzenpot verhoogd

by Mark van Truijen

Na het succes van Mortal Kombat X’s “Blue Steel” Sub-Zero skin DLC ondersteunt Warner Bros. Interactive Entertainment de competitieve pro vechtgame scene groots met sponsorships van toernooien en een bijdrage voor de prijzenpot. Met nog een maand te gaan voordat de ESL Mortal Kombat X Worldwide Competitive Program finals plaatsvinden op 11 juli, verdubbelt Warner Bros. Interactive Entertainment de inzet van de prijzenpot en verhoogt het bedrag naar $100,000 USD.

De Blue Steel Sub-Zero Skin is beschikbaar voor € 1,99 waarvan de opbrengst wordt gebruikt om de volgende initiatieven te financieren:

●    Verdere bijdragen aan de ESL Mortal Kombat X Pro-League finale prijzenpot. De deadline voor de Blue Steel Sub-Zero Skin om dit toernooi te financieren is 29 juni.
●    Het oprichten van een Mortal Kombat X prijzenpot van $50,000 tijdens EVO (17-19 juli)
●    Financiering van een reeks Mortal Kombat X tournaments, waaronder:
Combo Breaker (22-24 mei)
MCM Comic Con – UK Invitational Tournament (23 mei)
CEO (26-28 juni)
●    De steun aan overige toernooien wordt later bevestigd

Mortal Kombat X, de nieuwste game in de legendarische vechtgame franchise van NetherRealm Studios, is nu beschikbaar voor het PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One, het alles-in-één games en entertainment systeem van Microsoft en Steam voor Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x