Home GamingAndroid Odokonia nu beschikbaar voor Android en iOS

Odokonia nu beschikbaar voor Android en iOS

by Pim, Sel

Onafhankelijke ontwikkelaar HexTech Studios heeft aangekondigd dat Odokonia, een free-to-play turn-based base builder strategiegame, nu beschikbaar is op Android en iOS.

Verover de gegenereerde wereld met Odokonia, een strategiespel waarin spelers tegelijkertijd hun zetten indienen en het uitvechten in een gevechtsballet op het slagveld. Je hebt al klassieke RTS-spellen op de pc gespeeld en ervan genoten, ervaar nu een heruitvinding van het genre vanuit een mobiel-gefocust, turn-based perspectief dat je in je eigen tempo laat spelen en de strategische beslissingen laat koesteren op manieren die eerder onmogelijk waren.

Je zult geen spel vinden als dit afkomstig van de grote, AAA-studio’s omdat ze zich niet kunnen veroorloven de risico’s te nemen die deze onafhankelijke ontwikkelaar neemt met deze titel. We hebben het over innovatieve functies zoals:

Actie-playback grouping: Hoewel de zetten één voor één plaatsvinden, spelen we ze aan u terug met innovatieve groeperingstechnieken (waar dit zinvol is). Dit maakt het spel zeer eenvoudig en intuïtief om te spelen en zorgt er ook voor dat het zien van wat er in de laatste ronde is gebeurd snel en opwindend is.

Turn-based combo’s: Is één actie per beurt niet genoeg voor jou? We hebben je gedekt! Elke eenheid kan zijn eigen actie uitvoeren, en wanneer die acties zich vermengen met de acties van andere eenheden, kun je tijdbesparende combo’s uitvoeren! Onze tutorial leidt je door enkele basiscombinaties, maar er zijn er nog veel meer voor jou om te ontdekken!

Eenheden kunnen acties uitvoeren terwijl ze zich binnen transportschepen bevinden!? Dat klopt, je kunt een geschuttoren bouwen op een enkel hex-eiland aan de zijkant van een boot of een vijandig eiland aan boord gaan als een piraat met dreuners die uit boten vliegen. Wees gewoon voorzichtig, want als ze de boot laten zinken, sterven al je eenheden die erin zitten een ellendige waterdood!

Je hebt nog nooit fog of war op deze manier ervaren. Omdat onze kaarten procedureel worden gegenereerd, weet je zelfs niet hoe de volledige kaart eruitziet, of waar je je bevindt als je begint. Bovendien heeft elke hex-cel een andere hoogte, wat leidt tot veel complexere, gevarieerde gevechten waar de overwinning en nederlaag vaak wordt beslist door een hoogtevoordeel. Maar maak je geen zorgen, als je slim bent, ontdek je misschien hoe handig spinnenzwermers zijn om donkere, enge bergen te beklimmen.

Hebben we al gezegd dat dit spel volledig multiplayer-enabled is!? Praat achterbaks tegen je tegenstanders met in-game chat en bewijs eindelijk aan de wereld dat als het gaat om op hex gebaseerde roosters, jij de koning bent.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x