Home Gaming Nyko presenteert PS4 Data Bank en meer op CES

Nyko presenteert PS4 Data Bank en meer op CES

by Mark van Truijen

Waar de Consumer Electronics Show dit jaar erg in het teken staat van verbeteringen voor thuis en daaromheen zijn er toch nog wat game related dingen te melden. De mensen van Nyko hadden wat nieuwe producten te tonen.

Data Bank (PlayStation 4)

Van alle producten van Nyko, zal deze waarschijnlijk de meeste impact leveren. Met een standaard harde schijf van 500GB die met alle games in aankomst sneller volraakt dan je kan knipperen. En waar er momenteel nog geen optie is voor een externe HDD brengt Nyko uitkomst.

De databank zorgt ervoor dat je gewoon HDD’s kan wisselen tussen diverse PS4’s. De Data Bank ondersteund de standaard 3.5″ HDD’s. De Data Bank wordt ergens eind dit jaar verwacht.

Data Bank (PS4)

 

Type Pad (PlayStation 4)

Ken je nog dat handige toetsenbord voor de Xbox360? Deze zorgde ervoor dat je je wachtwoord super snel kon invullen. Deze was niet beschikbaar op de One, maar Nyko heeft er één paraatr staan voor der PS4.

Type_Pad_PS4_620x349

Light Grip (Xbox One)

Mocht je wat meer verlichting willen op je controller is de Light Grip de oplossing. De light grip wordt in maart verwacht voor ongeveer 15 Dollar.

Light_Grip_Xbox1_620x349

Console Selector

De Console Selector schijnt een vernuftig apparaat te zijn. Waar het van de buitenkant erg lijkt op een standaard HDMI switch, schijn bedriegt. Nyko beloofd dat alle output kanalen de zelfde kwaliteit behouden. De selector schijnt zelfs 4K te ondersteunen.

Console Selector (Universal)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x