Home Gaming NVIDIA kondigt ‘Join the Crew’ Bundel aan & Gamers zijn Game Ready voor Vampyr

NVIDIA kondigt ‘Join the Crew’ Bundel aan & Gamers zijn Game Ready voor Vampyr

by Mark van Truijen

u de GPUs weer goed op voorraad zijn, is het een mooi moment voor NVIDIA om de ‘Join the Crew’ Bundel aan te kondigen. GeForce Gamers zijn Game Ready voor Vampyr.

Nu de GeForce GTX GPUs weer ruim voorradig zijn bij retailers, met een scherpe prijs die gamers kunnen betalen, is er nooit een beter moment geweest om een GeForce Gamer te worden en ‘Je aan te sluiten bij de Crew’.

Om het nog aantrekkelijker te maken, ontvangen gamers een exemplaar van de opwindende, nieuwe open-wereld racing game The Crew 2, bij aanschaf van een GeForce GTX die voldoet aan de voorwaarden van de lopende actie zoals hieronder beschreven.

Koop GeForce, Krijg The Crew 2 PC Standard Edition

Middels onze ‘Join the Crew’ bundel, ontvangen gamers die een op GeForce GTX 1080 Ti of GeForce GTX 1080– gebaseerde grafische kaart, BattleBox desktop PC, of laptop aanschaffen The Crew 2 voor PC op launch. De bundelacties lopen van vanaf vandaag tot en met 3 juli zolang de voorraad strekt.

The Crew 2 is terug, intenser en spectaculairder dan ooit met auto’s, vrachtwagens, motors, speedboten, off-road buggy’s en zelfs stuntvliegtuigen! Verken Amerika en laat je onderdompelen in de Amerikaanse motosports scene terwijl je je ter land, ter zee en in de lucht laat gelden.

GeForce Gamers are Game Ready for Vampyr!  

Vandaag heeft NVIDIA een nieuwe Game Ready Driver voor Vampyr gereleaset. Deze driver zorgt daarnaast ook voor de beste gameplay ervaringen in Jurassic World Evolution.

Beschikbaar op of voor de launch van de game, zorgen NVIDIA Game Ready Drivers altijd voor de beste spelervaring voor GeForce gamers. NVIDIA-engineers zijn tot de laatst mogelijke minuten bezig om gameprestaties te optimaliseren en gameplay te perfectioneren. En om de kwaliteit te staven en te garanderen, is iedere Game Ready Driver WHQL- gecertificeerd door Microsoft

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x