Home Gadgets NVIDIA GDC-nieuws en een nieuwe GeForce RTX-bundel

NVIDIA GDC-nieuws en een nieuwe GeForce RTX-bundel

by Pim, Sel

In de aanloop naar de Game Developers Conference (GDC) van volgende week heeft NVIDIA een uitgebreide gaming line-up en nieuwe plug-ins voor NVIDIA DLSS 3 aangekondigd, de nieuwste versie van zijn AI-gestuurde Deep Learning Super Sampling (DLSS)-technologie. 

NVIDIA kondigde ook een nieuwe RTX-bundel aan met Redfall van Bethesda.

NVIDIA DLSS 3 versnelt de neural graphics pc-gaming revolutie op GDC 2023
Sinds de lancering in 2018 heeft NVIDIA DLSS bijgedragen aan een neurale grafische revolutie in pc-gaming. Neural graphics verweeft AI en graphics om een versnelde grafische rendering pipeline te creëren die leert van gegevens. DLSS maakt gebruik van AI en GeForce RTX™ Tensor Cores om framerates te verhogen en tegelijkertijd scherpe, hoogwaardige beelden te leveren die wedijveren met native resolutie.

Een aantal topgames en franchises ondersteunen DLSS 3, de technologie wordt geïntegreerd in een van ’s werelds populairste game engines, Unreal Engine 5.2, en het bedrijf publiceert de DLSS Frame Generation plug-in om de toepassing van de technologie door ontwikkelaars te vergemakkelijken.

De DLSS pc-gaming line-up voor GDC 23 omvat de toevoeging van NVIDIA DLSS aan Deceive Inc., Diablo IV, Forza Horizon 5, Gripper, Redfall, Smalland: Survive the Wilds, en THE FINALS.

Tot nu toe ondersteunen al meer dan 270 games en toepassingen NVIDIA DLSS, de AI-gestuurde prestatieversneller.  DLSS Frame Generation, de nieuwste versie van de technologie, is beschikbaar in 28 uitgebrachte games en is in de eerste 6 maanden 7X sneller overgenomen dan DLSS 2.

Koop GeForce RTX 40-series, krijg Redfall!
NVIDIA lanceert vandaag ook de Redfall Bite Back Edition-GeForce RTX 40-series Bundle.  

Gedurende een beperkte tijd ontvangen gamers die bij deelnemende partners geselecteerde GeForce RTX 4070 Ti, 4080 en 4090 grafische kaarten, desktop pc’s of GeForce RTX 4080 en 4090 laptop GPU’s kopen, een digitaal exemplaar van Redfall Bite Back Edition, dat op 2 mei 2023 uitkomt.

Redfall zit vol met NVIDIA-technologie, waaronder het AI-gestuurde NVIDIA DLSS 3 voor maximale prestaties en NVIDIA Reflex voor een verbeterde respons. Het spel ondersteunt ook meeslepende ray traced effecten en komt samen met een update na de lancering.

De Redfall Bite Back Edition is 99 euro waard en bevat:

  • Een Steam pc-code van Redfall, die op 2 mei wordt ontgrendeld.
  • Redfall Hero Pass met twee toekomstige helden
  • Laser Beam Multi-Wapen Skin
  • Tactisch Messenstok Wapen Hulpstuk
  • Noordelijke Expeditie Devinder Outfit
  • Ogen in het donker Jacob Outfit
  • Oorlogskleding Layla Outfit
  • Ingenieur vrijwilliger Remi Outfit
Bethesda’s nieuwe game Redfallis een open-wereld, co-op FPS van Arkane Austin, het bekroonde team achter Prey en Dishonored. In Redfall wordt een eilandstad belegerd door een legioen vampiers die de zon hebben geblokkeerd en de burgers van de buitenwereld hebben afgesneden. Verken de open wereld, sluit je aan bij een handjevol overlevenden tegen de wezens die de stad dreigen leeg te bloeden en stort je in een diepgaande verhaalcampagne terwijl je het mysterie achter het verschijnen van de vampiers ontrafelt.
Quotable:
“Neural graphics heeft sinds de introductie met NVIDIA DLSS een revolutie teweeggebracht in gaming, en we brengen het nu naar nieuwe hoogten”, aldus Matt Wuebbling, vice president global GeForce marketing bij NVIDIA. “Superfranchises voor pc-games zoals Diablo en Forza Horizon en Bethesda’s nieuwe Redfall leggen de lat voor beeldkwaliteit hoger met verbluffende graphics terwijl ze DLSS gebruiken om de gameplay zijdezacht te houden.”

“Het ondersteunen van soepele gameplay in Diablo IV is een prioriteit voor Blizzard”, aldus Michael Bukowski, technisch directeur Diablo IV bij Blizzard Entertainment. “We zijn enthousiast over de hoge framerate van Diablo IV die draait op NVIDIA GeForce RTX 40-series hardware en DLSS 3.” 

“NVIDIA DLSS 3 introduceert echt indrukwekkende frame generatie technologie en de Unreal Engine 5.2 plug-in zal ontwikkelaars een geweldige keuze bieden voor verhoogde kwaliteit en prestaties van hun games,” zei Nick Penwarden, vice president of engineering bij Epic Games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: