Home Gaming Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon verschijnt op 17 maart voor de Nintendo Switch

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon verschijnt op 17 maart voor de Nintendo Switch

by Pim, Sel

Bereid je voor op een betoverende reis door de pagina’s van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon voor de Nintendo Switch, een wonderschoon prentenboek-avontuur over een jonge leerlinge in de duistere kunsten. In de game gaan spelers met Cereza en haar demon Cheshire op reis door een sprookjesachtig bos om de oorsprong van de beroemde Umbra-heks te ontdekken.

Lang voordat Cereza in Bayonetta veranderde waagde deze eigenwijze leerlinge van duistere kunsten zich in het gevaarlijke Avolon Forest om haar gevangen moeder te redden. Om de vele gevaren van dit bos te overwinnen, is het essentieel om haar unieke vaardigheden met die van Cheshire te combineren, met name in de Tír na nÓgs – illusionaire kerkers waarin het teamwerk tussen Cereza en Cheshire tot het uiterste wordt beproefd. Door onderweg Elemental Cores te verzamelen kunnen de twee hun vaardigheden steeds verder uitbreiden voor nieuwe manieren om het bos te verkennen en hun vijanden te verslaan.

Een gratis demo van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon met de eerste hoofdstukken uit de game is nu beschikbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. Spelers kunnen de opgeslagen gegevens van de demo overzetten naar de volledige game om het avontuur naadloos voor te zetten. De demo en de volledige game bieden toegankelijkheidsopties die bijvoorbeeld opgelopen schade verminderen of bepaalde bewegingen automatiseren, zodat niet alleen fans maar ook nieuwkomers volop van de actie kunnen genieten.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon verschijnt op 17 maart voor de Nintendo Switch. Een gratis demo van de game is nu beschikbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: