Home Gaming NVIDIA Exclusief: PUBG Desert Map krijgt een Gloednieuw Wapen: de R45 Revolver

NVIDIA Exclusief: PUBG Desert Map krijgt een Gloednieuw Wapen: de R45 Revolver

by Mark van Truijen

NVIDIA onthult een volledig nieuw wapen voor het aankomende woestijngebied in PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) vandaag op de NVIDIA website. De nieuwe R45 is een six-shot revolver die is toegespitst op de .45 ACP -munitie van de game en kent een speed loader waardoor je sneller (door)laadt.  De revolver ondersteunt bovendien red dot sight opzetstukken.

The R45 revolver is beschikbaar wanneer PUBG later deze maand uitkomt. De nieuwe R45 kan alleen worden bemachtigd in de nieuwe woestijnmap als een zogenaamd ‘world spawn weapon’. De R45 vervangt hiermee de R1895 revolver van de Erangel map welke niet in de woestijnmap aanwezig zal zijn.

PUBG ondersteunt NVIDIA ShadowPlay Highlights die automatisch je R45 kills én skills opneemt, alsook je eigen falen en sterven wanneer blijkt dat je toch niet de scherpschutter bent je die dacht dat je was. Om PUBG te spelen op ultieme wijze, in 4K resolutie, zal je moeten beschikken over een GeForce GTX 1080 Ti GPU.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS blijft werelds meest populaire PC game met record brekende spelersaantallen op Steam en meer dan 24 miljoen verkopen. Later deze maand zal PUBG Early Access verlaten, en voegt een nieuwe woestijnmap, de mogelijkheid tot springen en heel veel andere aanvullingen en verbeteringen toe aan de game.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x