Home Gadgets NVIDIA Canvas update, Windows 11 ondersteuning is de highlight van de September Studio Driver

NVIDIA Canvas update, Windows 11 ondersteuning is de highlight van de September Studio Driver

by Jos Vis
NVIDIA Studio heeft in september wat liefde te delen, te beginnen met een update voor de populaire paint-by-AI tool, NVIDIA Canvas.

Deze maand zit vol met goodness, want het bevat ook:De September Studio Driver, met ondersteuning voor de komende Windows 11-release en de in China populaire videobewerkingssoftware Jianying ProNieuwe Studio laptops van ASUS, de ProArt StudioBook 16, Zenbook Pro en VivoBook ProEen korte vooruitblik naar Adobe MAX. En wat richtlijnen om creatieve ontwerpers te helpen de Studio laptop te kiezen die het beste bij hun creatieve werkprocessen past.
Met Canvas kunnen ontwerpers de wolken wegjagen of ze op hun plaats schilderen. En met de nieuwste update kunnen ze de look en feel of “stijl” van hun eigen afbeeldingen toepassen op hun uiteindelijke Canvas-schilderij. Aangepaste stijlen worden opgenomen in de update, die vanaf maandag 20 september kan worden gedownload.
Creators kunnen een afbeelding uploaden en er een aangepaste stijl van maken, waarna NVIDIA Canvas de stijl van die afbeelding overneemt.

U kunt meer lezen over de Canvas-update, de NVIDIA Studio Driver van september en meer in de blogpost Find the Love We Shared in September: NVIDIA Canvas Update Paints With New Styles die vanochtend live is gegaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: