Home Gaming Nvidia Alert: Game Ready Driver Adds Support voor G-Sync Compatible Displays en GeForce RTX 2060 GPUs

Nvidia Alert: Game Ready Driver Adds Support voor G-Sync Compatible Displays en GeForce RTX 2060 GPUs

by Pim, Sel

Gisteren heeft NVIDIA een nieuwe Game Ready Driver uitgebracht die ondersteuning voor G-Sync-compatible schermen toevoegt en GeForce RTX 2060 GPU’s ondersteunt.

Ondersteuning voor G-Sync compatible schermen:

De NVIDIA Game Ready Drivers zijn beschikbaar op of vóór de releasedatum en bieden de beste ervaring voor GeForce Gamers omdat de NVIDIA-engineers tot de allerlaatste minuut bezig zijn om de gameprestaties te optimaliseren en gameplay te perfectioneren. En als extra kwaliteitscontrole is elke Game Ready Driver WHQL-gecertificeerd door Microsoft.

Een ander belangrijk aspect van de NVIDIA Game Ready Drivers is dat ze vaak worden gebruikt als een mechanisme om nieuwe features toe te voegen voor onze GeForce-gebruikers. Deze Game Ready Driver voegt ondersteuning toe voor G-SYNC-compatible schermen.

Eerder deze maand op CES 2019, heeft NVIDIA het ecosysteem G-SYNC uitgebreid met de introductie van een nieuw industrie initiatief, G-SYNC Compatible-certificering. NVIDIA zal samenwerken met monitor-OEM’s om de ervaring op monitoren die het AdaptiveSync-protocol ondersteunen te valideren. Degenen die hieraan voldoen, worden aangeduid als “G-SYNC compatible”.

Het huidige AdaptiveSync-ecosysteem is verwarrend en de game ervaring varieert sterk op de verschillende schermen. Veel monitoren hebben een zeer smal bereik en een slechte VRR-beeldkwaliteit. G-SYNC Compatible streeft ernaar enige consistentie in de game-ervaring te realiseren en helpt consumenten te informeren over welke beeldschermen een goede VRR-ervaring op instapniveau bieden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: