Home Gaming Nog niet aangekondigde Star Wars RTS in ontwikkeling volgens geruchten

Nog niet aangekondigde Star Wars RTS in ontwikkeling volgens geruchten

by Mark van Truijen

Met de lancering van Star Wars Jedi: Survivor vorige week hebben fans van de franchise weer een uitstekend spel om in te duiken, maar het is niet verrassend dat er nog meer in de pijplijn zit van verschillende studio’s in de industrie. Sterker nog, er zou op dit moment een nogal interessant Star Wars-project in ontwikkeling kunnen zijn waar we nog niets van weten.

Dat beweert VGC’s Andy Robinson, die onlangs op Twitter een onaangekondigd Star Wars real-time strategy game heeft geteased die momenteel in ontwikkeling is bij “een grote ontwikkelaar”. Robinson heeft niet gespecificeerd welke ontwikkelaar het is, maar hij zei wel dat fans “niet lang meer hoeven te wachten” op het spel, wat suggereert dat een mogelijke aankondiging niet te ver weg zou kunnen zijn.

Er is natuurlijk nog een Star Wars strategy-titel bevestigd die op dit moment in ontwikkeling is bij Bit Reactor, een studio bestaande uit voormalige XCOM-ontwikkelaars, die samenwerkt met Respawn Entertainment, maar Robinson zegt dat de RTS waar hij het over heeft een ander project is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: