Home Movies Nog meer monsters in Hotel Transylvania 2

Nog meer monsters in Hotel Transylvania 2

by Mark van Truijen

[vc_row][vc_column][text_block_nav title=”Intro”]In 2012 bracht maker Genndy Tartakovsky de succesvolle animatiefilm “Hotel Transylvania” uit, waarin we een kijkje namen in Dracula’s hotel waar alleen monsters welkom zijn. Afgelopen jaar konden we opnieuw genieten van Dracula en zijn monsters in “Hotel Transylvania 2”.Waar vele animatiestudio’s de mist in gaan lukt het Tartakovsky om zijn fans te behouden met een vervolg op zijn eerste animatiefilm.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Synopsis”]

SYNOPSIS
Hotel Transylvania gaat wederom over het leven van Dracula (Adam Sandler), zijn dochter Mavis (Selena Gomez) en de roodharige jongen; Jonathan (Andy Samberg). De film begint met de bruiloft van Mavis en Jonathan die aan het einde van het vorige deel een stel zijn. Na zo’n 7 jaar brengt Mavis een half vampier/half mens kindje op de wereld genaamd Dennis. Dennis moet voor zijn 5e verjaardag veranderen in een vampier anders zal hij voor altijd mens blijven. Dracula is al te blij om opa te worden maar hoopt stiekem dat Dennis een echte vampier wordt in plaats van een normaal mens.

In het eerste deel zag je hoe Dracula te beschermend was over Mavis die ouder werd. Nu zijn de rollen omgedraaid. Je merkt al snel dat Dracula erg betrokken is bij de opvoeding van Dennis en alles eraan wil doen om hem te transformeren in een vampier. Mavis vindt dit maar niks. Zij houdt er rekening mee dat Dennis ook een gewone jongen kan worden. Het grappige is dat de verhaallijn vergelijkbaar is met die van de eerste film. Hierin was Dracula zo over beschermend over Mavis. Zelden zie je dat films gebruik maken van de formule uit een vorig deel maar in dit geval lukt het Tartakovsky wel.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Conclusie”]

CONCLUSIE
Hotel Transylvania 2 is een van de weinige films die het lukt om een deel 2 goed neer te zetten. Het plot zit goed in elkaar, de karakters zijn leuk en er zit een goede hoeveelheid humor in. Met een stemmencast waar je U tegen zegt komt dit ook extra goed uit de verf. Op sommige momenten, echter, kan de film redelijk voorspelbaar of langdradig zijn. Mavis haar moedergedrag begint op een gegeven moment redelijk te irriteren en er zijn personage’s waarbij de diepgang niet erg voelbaar is. Desalniettemin is het een film die lekker wegkijkt en je gegarandeerd een glimlach op je gezicht achterlaat.

HT2-new-cover-art

[/text_block_nav][text_block_nav title=”DVD/BLU-RAY EXTRA’S”]

DVD/BLU-RAY EXTRA’S
Ondanks het feit dat er niet vaak de tijd wordt genomen om de extra’s te kijken is het toch zeker de moeite waard. Naast commentaar van de producent en Adam Sandler staan er ook leuke extra’s bij zoals: schetsboeken van de animators, karaoke liedjes, een interview en het maken van sound effecten. Mocht je de film aan gaan schaffen is het zeker aan te raden een kijkje achter de schermen te nemen.

[/text_block_nav][review_summary title=”Review” summary=”Hotel Transylvania 2 is een leuke animatiefilm voor zowel jong als oud. Hoewel er vaak een vloek rust op een vervolg film is deze film zeker het kijken waard.”
positives=”Goede Stemmencast
Voor jong en oud
Veel humor ” negatives=” Personages zijn soms ergerlijk
Verhaallijn loopt erg gelijk met deel 1″]
[rating title=”Eindcijfer” value=”7=” range=”10″]
[/review_summary][/vc_column][/vc_row]

 

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x