Home Gaming Nog meer info over de multiplayer van Call of Duty: Vanguard

Nog meer info over de multiplayer van Call of Duty: Vanguard

by Jos Vis

Word de originele Special Forces in Vanguard’s intense, adrenaline-aangedreven multiplayer. Van het kaart- en modusaanbod op de eerste dag tot geavanceerde wapenaanpassing, tot geheel nieuwe sociale en Combat Pacing-functies en een diepere focus op operators, dit is wat je moet weten van Vanguard’s Multiplayer Reveal en Beta.

De meeste manieren om te spelen. Tactische gevechten. De bezienswaardigheden, geluiden en het gevoel van oorlog met technologie van de volgende generatie. Een focus op een wereldwijde cast van operators. Allemaal diep geïntegreerd voor een nieuw tijdperk voor Call of Duty: Warzone met een gloednieuwe map en een pc-anti-cheatsysteem, beide later dit jaar gelanceerd.

YouTube video

Zoals beschreven in een diepgaande Multiplayer Reveal onder leiding van leden van het Sledgehammer Games-ontwikkelingsteam, zal Call of Duty: Vanguard je in de schoenen plaatsen van een wereldwijde strijdmacht van operators in een down-the-barrel-ervaring van brute force-wapens, allemaal gebouwd op een motor die is ontwikkeld om Call of Duty: Modern Warfare uit 2019 aan te drijven.

Gecombineerd met updates van Call of Duty’s hoofd-pc-ontwikkelaar Beenox en Warzone’s hoofdontwikkelaar Raven Software, zette dit onthullende evenement de toon voor Vanguard’s Multiplayer: een diep verbonden ecosysteem dat de oorsprong van Special Forces beschrijft.

De livestream gaf ook details over een kans om de multiplayer van de game vóór 5 november te proberen met de Call of Duty: Vanguard Beta. Bekijk het onthullingsevenement hieronder voor alles wat je moet weten over deze bèta en wat er is onthuld voor Vanguard Multiplayer.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x