Home Gaming Nintendo, Microsoft, Bandai Namco en Wargaming op Firstlook Festival

Nintendo, Microsoft, Bandai Namco en Wargaming op Firstlook Festival

by Mark van Truijen

De line-up van Firstlook Festival op 10 en 11 oktober is uitgebreid met vier grote namen: Nintendo, Microsoft, Bandai Namco en Wargaming. Voor Microsoft en Bandai Namco is het, na hun afwezigheid bij de vorige editie, een comeback. Eerder waren al Sony PlayStation, Ubisoft, Bethesda en 2K Games aangekondigd. De komende week wordt de line-up verder uitgebreid.

Shoppen wordt dankzij de Market Place op Firstlook Festival nog leuker. De bezoeker kan straks in deze area bij ruim dertig marktkramen allerhande producten die gerelateerd zijn aan gaming aanschaffen. De namen van alle aanwezige shops staan op firstlookfestival.nl

Het avondprogramma van de Black Label eSports Masters is rond. Tijdens dit, voor  Nederland unieke internationale eSports-event met een prijzenpot van ruim 20.000 euro, worden in totaal 12 games gespeeld. De vrijdagavond heeft Streetfighter IV, Heroes of the Storm, Awesomenauts, Super Smash Bros WiiU, Rocket League en Starcraft 2 op het programma staan. De zaterdagavond is gereserveerd voor Mortal Kombat X, Counter-Strike GO, TrackMania, Tekken, FIFA 16 en een grote titel die binnenkort aangekondigd wordt. De teams en spelers die aan de wedstrijden meedoen worden later deze maand bekend gemaakt.

Voor BLEM dienen losse kaarten of een Ultra VIP ticket (die toegang geeft tot Firstlook Festival én BLeM) gekocht te worden. Er zijn alleen voor de zondag nog Ultra VIP tickets beschikbaar.

Firstlook Festival heeft tot slot haar lijst met mediapartners uitgebreid met Tweakers. Dé technologiewebsite van Nederland ondersteunt daarmee, net als de afgelopen twee jaar, het grootste game-event van de Benelux.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x