Home Gaming Nintendo Kids Website is vanaf vandaag live

Nintendo Kids Website is vanaf vandaag live

by Mark van Truijen

Groot nieuws, lees nu alles over Nintendo! Vers van de pers en gepubliceerd via de website van Nintendo, verschijnen vandaag twee nieuwe online-media die fans van alle leeftijden het laatste nieuws over hun favoriete Nintendo-personages en -series laten volgen – in sommige gevallen ook interactief.

Nintendo Kids is een nieuwe website die jonge fans speelse uitdagingen biedt met beroemde Nintendo-personages, inclusief Mario, Luigi, Yoshi en Peach. Bezoekers kunnen zich vermaken met leuke puzzels, het uitknippen, maken en versieren van afbeeldingen in Nintendo-stijl en spellen over beroemde Nintendo-personages waarmee het geheugen, observatievermogen en de reflexen op de proef worden gesteld. Nintendo Kids wordt ook het podium voor huidige en toekomstige afleveringen van de poppenfilmpjes in de serie ‘De Kat Mario Show’, waardoor kinderen van nog meer gratis content kunnen genieten.

Ondertussen is voor fans van alle leeftijden vandaag het eerste nummer van Nintendo Extra onthuld. In dit nieuwe online-magazine vinden lezers handige tips, exclusieve content over Wii U- en Nintendo 3DS-spellen, en grappige opgaves in Nintendo-stijl. Van handige tips om te zegevieren in Mario Kart 8 tot uitleg over de beginselen van een The Legend of Zelda-spel door niemand minder dan Eiji Aonuma. Nintendo Extra wordt knallend gelanceerd – dat belooft wat voor de nummers die de komende maanden gaan verschijnen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

thanks.

9 jaren geleden

.

good info!!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d