Home Gaming Ninjala trapt seizoen 7 af met horrorthema, nieuwe aanbevolen strijd en meer!

Ninjala trapt seizoen 7 af met horrorthema, nieuwe aanbevolen strijd en meer!

by Jos Vis

Het is tijd om te “schrikken” om de laatste te zijn die overeind blijft, aangezien seizoen 7 van Ninjala vandaag begint! Nu tot 1 december kunnen spelers de concurrentie ‘schrikken’ in een alles-of-niets Featured Battle met nieuwe kostuums en wapens die geschikt zijn voor een monster. Eindelijk, vanaf 6 oktober, draai de deuntjes aan en rock uit naar Ninjala’s samenwerking met Hatsune Miku.

Horror-thema

Seizoen 7 van Ninjala brengt Horror naar huis met zijn nieuwste thema. Het is geen truc – dit seizoen zit boordevol lekkernijen:

  • 2 Gum Weapons: Introductie van de Paw-xing Gloves en Ogre Gloves, een nieuwe Punch-Type-klasse met drie Break Attacks en Overflowing Power om je vijanden te verslaan
  • Ninjutsu-voorraad: een Shinobi-kaart waarmee je maximaal twee Ninjutsu-ladingen kunt vasthouden
  • Modelenzen: een nieuwe aanpassingsoptie waarmee je de kleur en vorm van je ninja’s ogen kunt veranderen


    Aanbevolen gevecht
    Last Ninja Standing is een nieuwe Featured Battle waarin acht spelers het opnemen tegen de WNA (World Ninja Association) Academy om de koning van de campus te worden. Als je wordt uitgeschakeld, reken dan niet op respawnen. Deze Featured Battle is tot en met november twee keer per maand beschikbaar, dus grijp elke kans die je krijgt om de beste ninja van de WNA te worden.

Hatsune Miku Collab
Hatsune Miku stopt tijdens haar Magical Mirai 2021-tour in Ninjala van 6 oktober tot en met 7 november. Zij en haar vrienden zijn klaar om op het ritme te strijden met nieuwe kostuums, achtergrondmuziek van enkele van Miku’s grootste hits, emotes van Miku’s iconische dansbewegingen , en meer. We hopen dat je meedoet! Bekijk hier het volledige overzicht van de collab.

Andere evenementen
Op 26 september kunnen spelers deelnemen aan de eendaagse Meiji Petit Gum Cup. Daag je mede-ninja’s uit voor een kans om speciale IPPON-herdenkingsversieringen te verdienen. Het GOEMON Matsuri-evenement keert ook terug op 6 oktober met gratis Jala voor alle spelers die inloggen.

Ninjala is een online Ninja-Gum-actiespel met een kleurrijke cast van ninja’s die het tegen elkaar opnemen in gevechten boordevol actie terwijl ze vrij rondlopen in dynamische omgevingen. Deze jonge afstammelingen van oude ninjaclans beschikken over een verscheidenheid aan speciale items en vaardigheden, die worden benadrukt door het gebruik van onderscheidende “Ninja-Gum” -wapens.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x