Home Gaming NINDIES@HOME LAAT SPELERS 9 INDIEGAMES PROBEREN TIJDENS DE E3

NINDIES@HOME LAAT SPELERS 9 INDIEGAMES PROBEREN TIJDENS DE E3

by Mark van Truijen

Naar aanleiding van de E3 2015 video game trade show in Los Angeles, komt Nintendo met een Nintendo eShop-actie die Europese fans als eerste laat spelen met enkele van de coolste indiegames die naar de Wii U komen.

Het Nindies@Home-programma laat gebruikers voor beperkte tijd in de Nintendo eShop van de Wii U gratis previewversies downloaden van negen Nindie-games. Deze actie loopt van nu tot 22 juni 2015, 23:59 uur plaatselijke tijd. En het wordt nog mooier, want op het moment dat de volledige games uitkomen krijgen spelers van de Nindies@Home previewversies 15 procent korting op de prijs van elke volledige versie, tot een maand na de release ervan**.

Games en ontwikkelaars die deze week deelnemen aan het Nindies@Home-programma zijn:

  • Extreme Exorcism van Ripstone: In deze paranormale platformer worden spelers achtervolgd door elke beweging die ze maken. Na elke ronde die een speler overleeft, verschijnt namelijk een spook die elke actie van de vorige ronde nabootst. Hoe langer een speler overleeft, hoe moeilijker het spel wordt. De game biedt 20 anti-spookwapens, 50 uitdagingen en co-op- of deathmatchgevechten voor maximaal vier vrienden. Het volledige spel wordt verwacht in Q3.
  • forma.8 van Mixed Bag: In een verre toekomst strandt het kleine verkenningsvoertuig forma.8 op de bodem van een onbekende planeet. Spelers moeten een enorme open wereld verkennen om 10 verschillende power-ups voor het voertuig te vinden en een krachtige energiebron te ontdekken die zich diep onder het planeetoppervlak bevindt. De Wii U-versie van dit spel heeft een gebied dat exclusief in deze versie verschijnt. Het volledige spel wordt komende herfst verwacht.
  • Freedom Planet van GalaxyTrail Games: Spelers moeten zich een weg vechten door de wonderlijke wereld van Avalice, waar katten groen zijn, motoren tegen muren op racen en monstermeiden het meeste knokwerk verrichten. Deze tekenfilmachtige platformgame vol snelle gevechten voor de Wii U plaatst een drieste Dragonoid en haar vrienden tegenover een buitenaardse aanvalsmacht. De volledige game verschijnt in augustus.
  • Lovely Planet van tinybuild en QUICKTEQUILA: Dit eerstepersoons schietspel voor de Wii U vindt plaats in een kleurrijke, abstracte wereld. Spelers moeten zich springend en schietend met hun trouwe semiautomatische geweer een weg banen door vijf werelden vol verraderlijke vijanden. De vijf werelden bevatten honderden levels om te ontdekken, inclusief geheimen die diep in elke wereld zijn verstopt. Het volledige spel wordt in december verwacht.
  • Mutant Mudds Super Challenge van Renegade Kid: Deze platformer, die exclusief verschijnt in de Nintendo eShop van zowel de Wii U als de Nintendo 3DS, begint waar het originele Mutant Mudds eindigde. De game biedt 40 nieuwe, duizelingwekkende levels en epische eindbaasgevechten, speciaal ontworpen voor de betere spelers. Het volledige spel wordt deze zomer verwacht.
  • RIVE van Two Tribes: Dit explosieve, robothackende schietspel voor de Wii U combineert ouderwets sterke spelprincipes met een moderne en gelikte uitvoering. Spelers kunnen genieten van intense schiet- en platformactie met 360 graden bewegingsruimte, waarbij het hacken van robotvijanden om hun gedrag te veranderen een belangrijke rol speelt. Het volledige spel wordt in november verwacht.
  • Runbow van 13AM Games: Maximaal negen spelers kunnen samenspelen in de kleurrijke chaos van dit platformspel dat exclusief in de Nintendo eShop verschijnt. Omdat de wereld constant transformeert en van kleur verandert, is snel denken en reageren een vereiste om te overleven. Strijd tegen vrienden in Run, Arena en King of the Hill, of speel als de ColorMaster en manipuleer de omgeving op de Wii U GamePad. De Adventure-stand van Runbow biedt speciale uitdagingen die spelers alleen of met vrienden kunnen voltooien. De complete game biedt ook gastoptredens van personages uit andere Nintendo eShop-titels. Het volledige spel wordt verwacht in Q3.
  • Soul Axiom van Wales Interactive: Dit first-person sci-fi-avontuur voor de Wii U bevat ruim 40 unieke locaties. Het spel laat zich het best omschrijven als een psychologische thriller met puzzels en verkenningselementen. Spelers moeten cryptische logicapuzzels kraken, psychologische beslissingen nemen en geheugens onderzoeken om de geheimen van hun identiteit te ontrafelen. Het volledige spel wordt verwacht in Q4.
  • Typoman van Headup Games: Verander van woord en je verandert van wereld! Typoman is een 2D-puzzelplatformer met een unieke spelwereld. Wordt de HERO en begin een reis om jezelf te vervolledigen met de krachten die je nodig hebt om de reusachtige demon te verslaan die heerst over de wereld waarin je gevangen zit. Het volledige spel wordt verwacht in Q3.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x