Home Gaming NIEUWSTE FINAL FANTASY TRADING CARD GAME-SET “OPUS VIII” NU VERKRIJGBAAR

NIEUWSTE FINAL FANTASY TRADING CARD GAME-SET “OPUS VIII” NU VERKRIJGBAAR

by Jos Vis

Square Enix Ltd. maakt bekend dat met de release van het nieuwste expansion pack ‘Opus VIII’ meer dan 180 miljoen kaarten zijn verscheept van de FINAL FANTASY TRADING CARD GAME (‘FFTCG’).

De nieuwe ‘Opus VIII’-expansion werd eerder al geteased in de ‘Opus VII’-set met Noctis uit FINAL FANTASY XV en Lasswell uit FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS. De nieuw expansion zet deze twee titels dan ook op de voorgrond, met diverse nieuwe personages uit beide games. De set bevat ook exclusief, origineel artwork van Yasuhisa Izumisawa (FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES), Ryoma Ito (FINAL FANTASY TACTICS ADVANCE), Akira Oguro (FINAL FANTASY LEGENDS) en Toshitaka Matsuda (FINAL FANTASY IX).

Spelers die een gesealde display Opus VIII-boosterbox aanschaffen bij deelnemende retailers, ontvangen zolang de voorraad strekt een Full Art Promo Card met een andere vorm van Cloud, de held uit FINAL FANTASY VII.

Daarnaast zijn nu twee gloednieuwe starter-sets van FINAL FANTASY VII en FINAL FANTASY XIV: Stormblood te koop. De nieuweFINAL FANTASY VII-starter-set is een verdedigend deck dat hoofdzakelijk draait om Earth/Wind-elementen, met het doel om elk teamlid in het spel te krijgen, inclusief Tifa, Cloud en de rest. De FINAL FANTASY XIV-starter-set is een agressief deck dat de nadruk legt op de Stormblood-expansion, inclusief de Red Mage- en Samurai-jobs en personages Lyse en Hien.

Meer informatie over de nieuwe ‘Opus VIII’-kaartenset is hier te vinden: https://fftcg.square-enix-games.com/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: