Home GamingAndroid Nieuwe video vrijgegeven van Mythische Pokemon Meltan

Nieuwe video vrijgegeven van Mythische Pokemon Meltan

by Mark van Truijen

Naar aanleiding van de recente ontdekking van Meltan kunnen The Pokémon Company International, Niantic, Inc. en Nintendo nu meer informatie over deze nieuwe Mythische Pokémon verstrekken en hoe deze in Pokémon GO gevangen en overgebracht kan worden naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Na de ontdekking van de nieuwe Pokémon hebben professor Oak en professor Willow hard gewerkt aan hun onderzoek van Meltan, en zij hebben hun nieuwste resultaten bekendgemaakt in een spiksplinternieuwe video.

Spelers van Pokémon GO kunnen professor Willow ondersteunen bij zijn lopende onderzoek naar Meltan met de introductie van nieuwe speciale onderzoekstaken die deze winter aan de app worden toegevoegd.

Spelers die hopen om Meltan te vangen, kunnen zijn gedrag bekijken in een geheel nieuwe video:https://youtu.be/EhNVrwjmEtM. Het heeft er alle schijn van dat Meltan heel nieuwsgierig is en gek is op metalen voorwerpen.

https://www.youtube.com/watch?v=EhNVrwjmEtM&feature=youtu.be

Doorgaans leidt het sturen van Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ofPokémon: Let’s Go, Eevee! ertoe dat spelers bepaalde items in de app ontvangen, zoals Candies voor de soort verstuurde Pokémon. Echter, de eerste keer dat spelers een Pokémon versturen van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!, kunnen zij een zeer speciaal item ontvangen : een Mystery Box.

Nadat de Mystery Box is geopend in Pokémon GO, verschijnt Meltan in het spel en kunnen spelers proberen om hem op dezelfde manier te vangen als alle andere Pokémon. Als Meltan is gevangen, kan deze overgebracht worden naar een GO Park in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! Spelers kunnen ook een Mystery Box ontvangen als zij Pokémon versturen naar het spel Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! van een vriend. Na gebruik gaat de Mystery Box dicht en kan alleen weer worden geopend na een bepaalde tijd. Op dit punt moet de speler een Pokémon versturen naar zijn eigen spel Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ofPokémon: Let’s Go, Eevee! of dat van een vriend.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zijn op 16 november 2018 exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Ga voor meer informatie naarhttps://pokemonletsgo.pokemon.com/nl/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x