Home Gaming Nieuwe verhaaltrailer onthuld voor Middle-earth: Shadow of War

Nieuwe verhaaltrailer onthuld voor Middle-earth: Shadow of War

by Mark van Truijen

Vandaag heeft Warner Bros. Interactive Entertainment een nieuwe verhaaltrailer onthuld voor Middle-earth™: Shadow of War™. In deze trailer gebruiken Talion en Celebrimbor de kracht van de Nieuwe Ring om een leger te vormen en het op te nemen tegen hun dodelijkste vijanden, waaronder Sauron en zijn Nazgul, in een kolossale strijd om Middle-earth™. De video bevat een groot aantal nieuwe bondgenoten, slechteriken en wezens die de Bright Lord tegenkomt in dit compleet nieuwe verhaal, tot leven gebracht door middel van het uitgebreide Nemesis-systeem.

Middle-earth™: Shadow of War™ is een RPG-actiespel in een open wereld dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van The Hobbit™ en The Lord of the Rings™ en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth™: Shadow of Mordor™. Spelers worden ondergedompeld in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, bekende locaties, originele vijanden, nog meer persoonlijkheden en nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

Middle-earth™: Shadow of War™ is vanaf 10 oktober 2017 verkrijgbaar voor de Xbox One, Project Scorpio, Windows 10-pc (Windows Store en Steam), PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x