Home Gaming Nieuwe uitbreiding voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, Fatesworn, verschijnt op 14 december

Nieuwe uitbreiding voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, Fatesworn, verschijnt op 14 december

by Jos Vis

Bijna 10 jaar geleden werd een legendarische RPG geboren: Kingdoms of Amalur: Reckoning. Dit jaar op 14 december gaat de reis van de Fateless One verder. Nadat de Kristallen Oorlog was uitgevochten en Gadlow was verslagen, hoopten de mensen van Amalur op een terugkeer naar hun land van vrede. En hoewel er inderdaad vrede is in Amalur, beginnen de geruchten over een nieuwe dreiging zich te verspreiden, in het uiterste westen, het ijzige land van Mithros. Niemand minder dan Telogrus, de God van Chaos zelf is ontwaakt en verzamelt volgelingen om de hele wereld in chaos te storten!

De aankomende uitbreiding Fatesworn biedt een gloednieuwe verhaallijn, een nieuwe omgeving, verschillende nieuwe speurtochten en missies, nieuwe Chaos Realm-kerkers overal in Amalur, een nieuwe gameplay-monteur, nieuwe wapens en bepantsering, nieuwe vijanden en nog veel meer. Het verhoogt de level cap naar 50 en bevat zelfs een nieuwe soundtrack van de beroemde componist Grant Kirkhope. Fatesworn vereist het basisspel Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

YouTube video


Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fatesworn verschijnt 14 december 2021 voor pc, Xbox One en PlayStation 4 tegen een adviesprijs van € 19,99 op alle platforms. The Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fate Edition bevat zowel het basisspel als de aanstaande Fatesworn-uitbreiding en is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 54,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x