Home Gaming Nieuwe trailer voor Steelrising en The Lord of the Rings: Gollum

Nieuwe trailer voor Steelrising en The Lord of the Rings: Gollum

by Jos Vis

Tijdens The Game Awards die gisteren plaatsvonden in Los Angeles, deelde NACON met veel plezier exclusieve nieuwe trailers van twee games waar velen naar uitkijken: Steelrising en The Lord of the Rings: Gollum.           

De nieuwe Steelrising-trailer toont nieuwe beelden van deze ambitieuze souls-like game die wordt ontwikkeld door Spiders. De trailer schetst de obsessie van koning Louis XVI voor automata en focust vervolgens op Aegis, de held van de game. Aegis is een automaton die eerder voor het plezier van het hof moest dansen, maar nu functioneert als krijger en de lijfwacht van Marie-Antoinette. In opdracht van de koningin moet Aegis zich een weg banen door een Parijs waarin het wemelt van de machines. Elk gevecht met deze mechanische vijanden is een ware uitdaging waarin de vaardigheden van de speler zwaar op de proef worden gesteld. Want je kunt de loop van de geschiedenis niet veranderen zonder daarvoor een hoge prijs te betalen.

YouTube video


Steelrising vertelt een alternatieve versie van de geschiedenis van 1789: wat als koning Lodewijk XVI, een fervent klokkenmaker, een robotleger had gemaakt dat in staat was de woede van het volk te weerstaan? Dit machtige en wrede leger spaart niemand en bestraft elke opstandeling met geweld. Parijs brandt en bloedt. Mannen, vrouwen en kinderen worden systematisch afgeslacht.

In deze nieuwe, filmachtige trailer van Daedalic Entertainment en NACON, is de worsteling tussen de twee persoonlijkheden Sméagol en Gollum constant aanwezig, en krijgen spelers te zie hoe dit uitpakt. Dit stealth-avontuur biedt een gloednieuw, maar ook getrouw perspectief op de gebeurtenissen in The Lord of the Rings.

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt in 2022 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox?One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

YouTube video


The Lord of the Rings: Gollum is een verhalende action-adventure waarin spelers als Gollum op zoek gaan naar zijn dierbare ring. Daarbij moeten ze zonder gepakt te worden klimmen, springen en sluipen door gevaarlijke omgevingen. Gollum is handig en sluw, maar wordt ook verscheurd door zijn gespleten persoonlijkheid. Het is aan jou om te beslissen of de duistere kant van Gollum de overhand krijgt, of dat er nog een sprankje redelijkheid overblijft in wat ooit Sméagol was.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x