Home MoviesNieuws Nieuwe trailer voor Monster Hunter Generations!

Nieuwe trailer voor Monster Hunter Generations!

by Sven

Vandaag hebben Capcom en Nintendo een nieuwe trailer vrijgegeven voor Monster Hunter Generations, die een van de speerpunten van de game laat zien. Je kan namelijk met Felyne spelen in de nieuwe Prowler Mode. In eerste instantie waren het alleen maar je compagnons, maar nu kan je ze ook besturen!

Afgezien dat Felyne onweerstaanbaar schattig is, geeft de Prowler Mode ook toegang tot specifieke Prowler Quests. Daarnaast maakt de Prowler Mode bug-catching, fish-reeling en ore-mining, makkelijker dan ooit. Daardoor wordt de game nog toegankelijker voor beginners in de serie.

Om de gameplay nog simpeler te maken, hebben Prowlers minder items nodig dan Hunters. Prowlers hebben geen limiet voor hun stamina, waardoor zij niet het hunten moeten pauzeren om een steak te eten om stamina te krijgen. Daarnaast komt hun health weer terug als je kauwt op een eikeltje, waardoor je geen potions hoeft mee te dragen.

De Prowler Mode geeft een nieuwe beleving aan Monster Hunter, zowel voor beginners, maar ook voor veteranen van de series, maar het is vooral ook heel schattig!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x