Home Gaming Nieuwe trailer videogame LEGO Marvel Super Heroes 2 vrijgegeven

Nieuwe trailer videogame LEGO Marvel Super Heroes 2 vrijgegeven

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor LEGO® Marvel Super Heroes 2, die de kijkers meeneemt op een spannende reis door de uitgebreide open wereld van Chronopolis. De video toont talloze iconische tijdloze Marvel-locaties die een grote fantastische open wereld vormen. Spelers kunnen op verkenning gaan in het mythische land Asgard en het verre-ruimtestation Knowhere tot de bruisende jungle van Wakanda en de piramiden van het Oude Egypte. Andere Marvel-omgevingen die in de trailer te zien zijn, zijn het Colosseum, Hala, Hydra Empire, K’un-lun, Lemuria, Manhattan, middeleeuws Engeland, Noir New York, Nueva York, Old West en het moeras, die samen met Attilan, Kang’s Citadel en Xandar de uitgestrekte wereld van Chronopolis vormen.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is een gloednieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO® Marvel Super Heroes. Deze originele vertakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert je naar een kosmische strijd op talloze tijdloze Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO®-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is vanaf 15 november 2017 verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, en PC. De videogame wordt voor de feestdagen uitgebracht voor Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x