Home Gaming Nieuwe trailer Teenage Mutant Ninja Turtles

Nieuwe trailer Teenage Mutant Ninja Turtles

by Mark van Truijen

Activision Publishing, Inc., Nickelodeon en ontwikkelaar PlatinumGames Inc. hebben een nieuwe trailer uitgebracht uit de in mei te verwachten third-person actiegame Teenage Mutant Ninja Turtles™: Mutants in Manhattan. Net als in het aanstaande avontuur nemen een hele vracht boze bazen het in de video op tegen Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo. Reken op uit de franchise bekende schurken als Shredder, Bebop, Rocksteady en General Krang. Maar daarmee stopt de line-up niet, want ook verschijnen nieuwe namen als de ninja Karai, de mutante vleermuis-alien Wingnut en de turtle Slash ten tonele.

TMNT_Screen1

PlatinumGames zorgt altijd voor een energiek stijl en natuurlijk hebben de groene Nickelodeon helden ook allemaal zo hun eigen unieke klasse en door dat te mixen is Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan goed voor fast-paced brawling. In online co-op kun je met maximaal vier spelers helemaal los gaan. Elke Turtle brengt een eigen manier van spelen met zich mee, compleet met op zich staande vechtkunsten en aparte progression paths. De game heeft cel-shaded 3D-visuals en het oorspronkelijke verhaal komt uit de pen van Tom Waltz, ook bekend als schrijver aan de serie van IDW Publishing.

TMNT_Screen2 (1)

Op 27 mei is het zover. Zowel voor retail als digitaal staat de lancering van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan dan gepland op PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC via Steam.

TMNT_Screen3

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x