Home Movies Nieuwe trailer ‘Kinds of Kindness’ nu beschikbaar – vanaf 4 juli in de bioscoop

Nieuwe trailer ‘Kinds of Kindness’ nu beschikbaar – vanaf 4 juli in de bioscoop

by Mark van Truijen

‘Kinds of Kindness’ is een drie-delige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden.

‘Kinds of Kindness’ van studio Searchlight Pictures, wordt geregisseerd door de voor een Academy Award®-genomineerde Yorgos Lanthimos. Tweevoudig Academy Award®-winnaar Emma Stone speelt samen met de voor een Academy Award®-genomineerden Jesse Plemons en Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie en Hunter Schafer. Jesse Plemens ontving een Gouden Palm voor zijn rol in de film.
Het originele scenario is geschreven door Lanthimos en Efthimis Filippou, waarmee dit hun vijfde samenwerking is (‘The Lobster’, ‘The Killing Of A Sacred Deer’, ‘Dogtooth’, ‘Alps’). De film is geproduceerd door Ed Guiney, Andrew Lowe, Kasia Malipan en Yorgos Lanthimos.

‘Kinds of Kindness’ draait vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x