Home Movies Nieuwe trailer ABSOLUTELY FABULOUS: THE MOVIE gelanceerd – Vanaf 21 juli 2016 in de bioscoop

Nieuwe trailer ABSOLUTELY FABULOUS: THE MOVIE gelanceerd – Vanaf 21 juli 2016 in de bioscoop

by Mark van Truijen

ABSOLUTELY FABULOUS: THE MOVIE, het eerste bioscoopavontuur voor de langlopende en geliefde comedy, is in Nederland vanaf 21 juli 2016 in de bioscoop te zien.

De film brengt Jennifer Saunders en Joanna Lumley weer samen als het iconische duo Edina en Patsy. Ook de rest van de originele cast keert terug: Julia Sawalha als Saffy, Jane Horrocks als Bubble en June Whitfield als moeder. Het award-winnende team achter de camera bestaat uit Mandie Fletcher (“Blackadder”, “Absolutely Fabulous”, “The Vicar of Dibley”) die het script van Jennifer Saunders regisseert, producenten Jon Plowman (“Absolutely Fabulous”, “The Vicar of Dibley”) en Damian Jones (THE IRON LADY, BELLE, DAD’S ARMY), met Steve Milne, Christian Eisenbeiss,Christine Langan, Nichola Martin, Jennifer Saunders, Dawn French en Maureen Vincent als uitvoerende producenten.

Edina en Patsy beschikken, toepasselijk voor hun debuut op het grote doek, nog steeds over de nodige glitter en glamour. Ze leven het luxe leven dat ze gewend zijn: winkelen, drinken en stappen in de meest trendy hot-spots van Londen. Maar als ze de schuld krijgen van een groot incident tijdens een überhip fashionfeestje worden ze het middelpunt van een mediaschandaal en worden ze meedogenloos achtervolgd door de paparazzi. Zonder een rooie cent vluchten ze naar de speeltuin voor de superrijken, de Franse Rivièra, en bedenken ze een plan om permanent te ‘ontsnappen’ en wederom het goede leven, te leven!

In echte Ab Fab-stijl zal de cast worden bijgestaan door talloze sterren uit de wereld van film, muziek en mode.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x