Home Gaming Nieuwe Tom Clancy’s The Division en Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands figurines nu te pre-orderen

Nieuwe Tom Clancy’s The Division en Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands figurines nu te pre-orderen

by Mark van Truijen

Vandaag zijn twee nieuwe Ubicollectibles™ figurines uit het Tom Clancy’s universum onthuld. Fans kunnen vanaf nu twee iconische figurines van Tom Clancy’s The Division en Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands pre-orderen.

Tom Clancy’s The Division: “SHD Agent

De zeer gedetailleerde figurine van Tom Clancy’s The Division, de bestverkopende nieuwe gameserie ooit, toont de SHD Agent die door het gevallen New York City loopt. De seeker mine, het horloge en de communicator, de meest herkenbare elementen uit de game, lichten op. Onder de sneeuw zit een aan- en uitknop verborgen om het LED-systeem mee te bedienen. De figurine is 24 centimeter hoog. De “SHD Agent” figurine is nu te pre-orderen in de Ubisoft Store en is verkrijgbaar vanaf 2 maart 2017.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: “Fallen Angel

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is het nieuwste deel in de geroemde Ghost Recon-franchise en is vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. De “Fallen Angel” figurine is gebaseerd op het iconische Santa Muerte standbeeld uit de game. Het is een symbool van bescherming in de fictieve wereld van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands en wordt zowel gevreesd als gerespecteerd door het Santa Blanca kartel. De figurine is 25 centimeter hoog en geeft de schedels, halskettingen en zeis van Santa Muerte met veel detail weer. De “Fallen Angel” figurine is nu te pre-orderen in de Ubisoft Store en is verkrijgbaar vanaf 7 maart 2017.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x