Home Gaming Nieuwe The Last Jedi content nu gratis beschikbaar voor Star Wars Battlefront II

Nieuwe The Last Jedi content nu gratis beschikbaar voor Star Wars Battlefront II

by Mark van Truijen

Vandaag begint het eerste seizoen met gratis content voor Star Wars Battlefront II. Fans kunnen meteen in de actie duiken en ervaren hoe spannend Star Wars™: The Last Jedi™ is. Finn sluit zich als speelbaar personage aan bij het verzet dat het sterrenstelsel wil bevrijden van de onderdrukking. Kapitein Phasma doet zijn intrede als speelbare slechterik bij The First Order. Beide personages komen beschikbaar voor spelers die tijdens dit seizoen inloggen, dus zonder dat dit Credits kost. Spelers kunnen zich nu ook onderdompelen in de authentieke geluidseffecten en prachtige beelden van twee gloednieuwe locaties uit de film. Neem op Crait deel aan epische 20-tegen-20 Galactic Assault-gevechten of strijd boven de basis van het verzet op de planeet D’Qar tijdens zenuwslopende 12-tegen-12 Starfighter Assault-ruimtegevechten. Om te beginnen met Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season moeten spelers eerst kiezen of ze strijden voor het verzet of de First Order. De gekozen kant wordt gekoppeld aan terugkerende uitdagingen die spelers zowel individueel als factiebreed belonen.

In Star Wars Battlefront II Resurrection, ook gratis verkrijgbaar als onderdeel van Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season, kunnen spelers Iden Versio’s avonturen tijdens de opkomst van de First Order voortzetten. Het nieuwe avontuur speelt zich af na het voltooien van de singleplayercampagne en laat Iden naar antwoorden zoeken in drie gloednieuwe hoofdstukken. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze geheimen van de First Order die leiden naar de gebeurtenissen in Star Wars: The Last Jedi.

Star Wars Battlefront II is gemaakt door drie grote studio’s – DICE, Criterion Games en Motive Studios – in samenwerking met Lucasfilm en levert drie keer zoveel content als de voorganger. De game beslaat alle drie tijdperken van de films en laat spelers hun Star Wars-fantasieën uitleven als soldaat aan het front, toppiloot in de ruimte en epische held die op het slagveld heerst.

Star Wars Battlefront II is nu wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation®4, Xbox One en op Origin voor PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x