That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PS4, Trailer

Nieuwe sound mode in The Quiet Man beantwoordt alle vragen

Square Enix Ltd., heeft voor THE QUIET MAN™ een nieuwe downloadbare update uitgebracht die alle geheimen en mysteriën blootlegt van deze spectaculaire, filmachtige ervaring.

THE QUIET MAN – ANSWERED – is verkrijgbaar via een gratis update en laat spelers het avontuur van Dane opnieuw beleven, maar dan met geluid, stemmen en volledige ondertiteling. Deze nieuwe ervaring levert alle antwoorden op de mysteriën van THE QUIET MAN en laat spelers de waarheid ontdekken achter de unieke interactieve ervaring.

 

THE QUIET MAN is nu digitaal verkrijgbaar voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM® voor € 14,99. THE QUIET MAN – ANSWERED – bevat Engelse voice-overs en volledige ondertiteling in 29 talen, inclusief Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Voor meer informatie over de ontwikkeling van THE QUIET MAN, kun je hier de “Who is The Quiet Man?”-video bekijken.

Wie THE QUIET MAN vóór 15 november aanschaft in de PlayStation®Store ontvangt de game, een dynamisch thema voor het PlayStation®4-systeem en een set van acht PlayStation™ Network-avatars. Wie in dezelfde periode de game aanschaft op STEAM® ontvangt naast de game een set van zeven wallpapers voor bureaublad en mobiele telefoons. Daarnaast krijgen spelers in deze periode 10% korting op de game, ongeacht het platform.

* Voor deze korting zijn bepaalde voorwaarden van toepassing. Deze korting vereist een actief abonnement op PlayStation®Plus in PAL-gebieden voor het PlayStation®4-systeem.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE