Home Gaming NIEUWE RELEASEDATUM VOOR FINAL FANTASY XV

NIEUWE RELEASEDATUM VOOR FINAL FANTASY XV

by Mark van Truijen

Om een onvergetelijke  FINAL FANTASY-ervaring te bezorgen aan spelers van over de hele wereld, maakt SQUARE ENIX® vandaag bekend dat de wereldwijde releasedatum voor FINAL FANTASY® XV wordt verschoven naar 29 november 2016.

Deze releasedatum geeft de ontwikkelteams meer tijd voor verbeteringen en het verder oppoetsen van de kwaliteit, zodat de game zal voldoen aan de hoge verwachtingen van zowel de fans als de creatieve teams.

“Vanaf het moment dat we aan dit project begonnen, streefden we naar een mate van vrijheid en realisme die we nooit eerder in de serie zagen. Helaas hebben we iets meer tijd nodig om dit streven te verwezenlijken en we zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe releasedatum ons helpt dit te bereiken,” zegt game director Hajime Tabata. “Als de regisseur en leider van dit project, wil ik mij persoonlijk verontschuldigen voor de langere wachttijd. Als team willen we met FINAL FANTASY XV het niveau van perfectie bereiken dat onze fans verdienen. We vragen je vriendelijk om je begrip hiervoor.”

We zullen later berichten of de releasedatum voor de discversies van KINGSGLAIVE: FINAL FANTASY XV™ en BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV™ nog wordt aangepast of onveranderd blijft. De releasedatum van de digitale versie van KINGSGLAIVE: FINAL FANTASY XV blijft onveranderd op 30 augustus staan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x