Home Movies Nieuwe releasedatum RAMPAGE: BIG MEETS BIGGER – Vanaf 12 april te zien in de bioscoop

Nieuwe releasedatum RAMPAGE: BIG MEETS BIGGER – Vanaf 12 april te zien in de bioscoop

by Mark van Truijen

Megaster Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm RAMPAGE: BIG MEETS BIGGER van regisseur Brad Peyton.

De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was.

Met naast Dwayne Johnson, de voor een Oscar® genomineerde Naomie Harris ( ‘Moonlight’), Malin Akerman (tv-serie ‘Billions’), Jake Lacy (tv-serie ‘Girls’), Joe Manganiello (tv-serie ‘True Blood’), Jeffrey Dean Morgan (tv-serie ‘The Walking Dead’), P.J. Byrne ( ‘The Wolf of Wall Street’), Marley Shelton ( ‘Solace’), Breanne Hill ( ‘San Andreas’), Jack Quaid ( ‘The Hunger Games: Catching Fire’), Matt Gerald (tv-serie ‘Daredevil’), Jason Liles (‘Death Note’), Demetrius Grosse (tv-serie ‘The Brave’), Will Yun Lee (tv-serie ‘Hawaii Five-O’).

Het scenario is van Ryan Engle en Carlton Cuse & Ryan J. Condal en Adam Sztykiel. Het verhaal is van Ryan Eagle, gebaseerd op de gelijknamige videogame.

Vanaf 12 april 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x