Home Gaming Nieuwe Pokemon TCG uitbreiding introduceert Pokemon Vstar

Nieuwe Pokemon TCG uitbreiding introduceert Pokemon Vstar

by Jos Vis

The Pokémon Company International heeft vandaag het nieuwe spelmechanisme Pokémon VSTAR bekendgemaakt voor de zeer populaire Pokémon Trading Card Game. Pokémon VSTAR maakt zijn opwachting in de komende Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Brilliant Stars, die in het eerste kwartaal van 2022 te verkrijgen zal zijn bij deelnemende winkels wereldwijd.

Pokémon VSTAR zijn een evolutie van Pokémon V en gaan een belangrijke rol spelen in de Pokémon TCG-metagame. Elke Pokémon VSTAR heeft een VSTAR Power – een Ability of aanval – met een uiterst krachtig effect dat de uitkomst van een gevecht kan bepalen. Spelers kunnen per spel slechts één VSTAR Power gebruiken. En spelers die een VSTAR Power gebruiken, moeten tijdens het gevecht een VSTAR-marker omdraaien.
 
Naast hun VSTAR Power hebben Pokémon VSTAR hoge HP en aanvallen die veel schade aanrichten. Bovendien moeten ze twee Prize-kaarten opgeven wanneer ze uitgeschakeld worden.
 
Trainers kunnen uitkijken naar Arceus VSTAR, Charizard VSTAR, Shaymin VSTAR en Whimsicott VSTAR in Sword & Shield—Brilliant Stars. De uitbreiding bevat tevens een speciale Trainer Gallery-deelset met 30 kaarten van populaire Trainers en Pokémon.
 
Sword & Shield—Brilliant Stars zal verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties en omvat het volgende:

  • 20 Pokémon V en 15 full-art Pokémon V
  • 4 nieuwe Pokémon VSTAR
  • 3 nieuwe Pokémon VMAX
  • 22 Trainer-kaarten en 6 full-art Supporter-kaarten
  • 1 nieuwe Special Energy-kaart

Verder kunnen Trainers Pokémon VSTAR aantreffen in de speciale Pokémon TCG-collectie Leafeon VSTAR en in de speciale Pokémon TCG-collectie Glaceon VSTAR. Deze komen beschikbaar in het eerste kwartaal van 2022. Beide speciale VSTAR-collecties bevatten een promokaart van Leafeon V of Glaceon V, een geëtste promokaart en een geëtste extra grote kaart van Leafeon VSTAR of Glaceon VSTAR, een acryl VSTAR-marker en vijf Pokémon TCG booster packs.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x