Home Gaming Nieuwe party game met Nederlands tintje “It’s Quiz Time” belooft grootste te worden op de console, komt november 2017 uit

Nieuwe party game met Nederlands tintje “It’s Quiz Time” belooft grootste te worden op de console, komt november 2017 uit

by Mark van Truijen

“It’s Quiz Time”, de nieuwe quiz party game van Snap Finger Click, de studio met het Nederlandse tintje opgericht door Martijn van der Meulen in Brighton, in het Verenigd Koninkrijk, zal in november 2017 uitgebracht worden op de PlayStation 4, Xbox One en PC (Steam). It’s Quiz Time zal de grootste quiz game op de spelconsole worden met over 9,000 unieke vragen en antwoorden, en lanceert daarnaast met een reeks van innovatieve elementen.
Een korte video kan hier bekeken worden.

Martijn en Snap Finger Click, de makers van de bekende game Act it Out!, in samenwerking met Vision Games Publishing, laten tot acht spelers toe om samen te spelen in It’s Quiz Time met hun eigen smartphone als een controller, waarbij zij gebruik kunnen maken van lokaal Wi-Fi of 3G mobiel netwerk.

Spelers worden bijgestaan door hun eigen, intelligente game host Salli, terwijl zij het tegen elkaar opnemen in een van de grootste compilaties van algemene kennis en weetjes in een quiz game op een spelconsole. De vragen en antwoorden zullen daarnaast uniek zijn in alle talen waarin It’s Quiz Time wordt uitgebracht: naast het Engels zal dit ook gebeuren in het Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x