Home MoviesDVD/Blu-Ray Nieuwe, maar ook oude vertrouwde titels van Universal in december

Nieuwe, maar ook oude vertrouwde titels van Universal in december

by Mark van Truijen

Nieuwe, maar ook oude vertrouwde titels van Universal in december

December beeld universal.png

Seraph Of The End – Seizoen 1 Vol. 2 – 7 december – DVD
Van WIT Studio, de producers van Attack on Titan, komt de nieuwe hit anime serie Seraph of the End. Een virus heeft over de aarde geraasd en alleen de jongeren hebben het overleefd. Uit de duisternis zijn vampiers gekomen, die alle mensen tot hun slaven willen maken. In deze wereld leeft de 16 jarige Yuichiro, hij is ontsnapt aan de vampiers en gaat werken voor de Moon Demon Company, een elite team van het Japanse leger. Het is het begin van het einde voor Yuichiro en de Moon Demon Company in de laatste twaalf afleveringen van Seraph of the End Seizoen 1.

The Heroic Legend of Arslan – Seizoen 1 Vol. 2 – 7 december – DVD
Nieuwe bondgenootschappen worden gesloten en de strijdlijnen komen dichterbij in de laatste twaalf afleveringen van het eerste seizoen van The Heroic Legend of Arslan. Na de gebeurtenissen bij Peshawar moeten Arslan en zijn vrienden het Shindra leger verslaan. Het leger staat onder leiding van Prins Rajendra en al snel komt er een machtsstrijd tussen Rajendra en zijn broer Gadevi. Een bondgenootschap met het Shindra leger kan precies zijn wat de jonge prins nodig heeft, maar tussen Arslan en zijn uiteindelijke doel staan nog veel obstakels. Arslan heeft een lange weg afgelegd van jongen tot koning, maar is zijn lot nu om te stranden voor de finishlijn? 

Central Intelligence – 14 december – DVD en Blu-ray
De zwaarlijvige Robbie Weirdicht (Dwayne Johnson) werd tijdens zijn tienerjaren behoorlijk gepest, terwijl zijn populaire oud-klasgenoot Calvin Joyner (Kevin Hart) het grote talent was op het sportveld. Twintig jaar later heeft Robbie zich getransformeerd tot de gespierde CIA-agent Bob Stone, terwijl Calvin zijn belofte nooit heeft ingelost en een doorsnee accountant is geworden. Bob herinnert zich Calvin als zijn enige vriend en vraagt hem om mee te doen met een uiterst geheim onderzoek. De onvoorspelbare agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Tegen de tijd dat de brave Calvin beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg meer terug.

Mr. Robot – Seizoen 2 – 14 december – DVD en Blu-ray
In 2016 heeft Mr. Robot de Golden Globe® voor beste dramaserie gewonnen. Mr. Robot volgt het verhaal van Elliot Alderson (Golden Globe® en Emmy® Award winnaar Rami Malek), een jonge programmeur die zich aansluit bij de hackergroep ‘fsociety’ nadat hij is gerekruteerd door de mysterieuze leider (Christian Slater – Golden Globe® Winnaar). Seizoen twee gaat verder na de grote hack op de multinational Evil Corp en laat zien hoe het is om te leven met de illusie van controle.

Andere releases in december:

  • Star Trek Beyond – 7 december
  • Beauty and the Beast – Seizoen 3 – 14 december

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x