Home Gadgets Nieuwe KlikAanKlikUit Octopus Control Station en Draadloze Beveiligings producten

Nieuwe KlikAanKlikUit Octopus Control Station en Draadloze Beveiligings producten

by Mark van Truijen

De domotica markt blijft zich uitbreiden en KlikAanKlikUit blijft een koploper op dit gebied door opnieuw nieuwe concepten uit te brengen die je huis veiliger en comfortabeler maken.

Het nieuwe Octopus Control Station (ICS-2000) is de nieuwe generatie in domotica en komt met meer eigenschappen en mogelijkheden om het thuiscomfort te maximaliseren. Het Octopus Control Station fungeert als de centrale hub voor je hele huis en laat de gebruiker tot 200 lampen en apparaten bedienen met je smartphone of tablet. Alle KlikAanKlikUit producten kunnen gekoppeld worden met het Octopus Control Station en zijn ontworpen voor slimme applicaties. Het is echter ook mogelijk om alle KlikAanKlikUit producten stand-alone te gebruiken, waardoor ze ook ideaal zijn voor nieuwe KlikAanKlikUit gebruikers.

De KlikAanKlikUit app biedt gebruikers de mogelijkheid om apparaten draadloos te bedienen en push berichten te ontvangen op jesmartphone of tablet. De app maakt het mogelijk om de ICS-2000 en andere apparaten op afstand te bedienen, zo kan je je appraten in- en uitschakelen, zelfs als je fysiek niet aanwezig bent. Ieder familielid kan zijn mobiele apparaat koppelen aan het Octopus Control Station via de app en zodoende de slimme apparaten in hun huis bedienen. Op deze manier ga je met een gerust gevoel thuis weg met de gedachte dat alles veilig en controleerbaar is.

Ook is het mogelijk om met de ICS-2000 bepaalde apparaten in je huis te automatiseren. Zo kan je bijvoorbeeld een timer inplannendie je lichten automatisch inschakelt als het buiten donker wordt. De ICS-2000 heeft beveiligde, versleutelde communicatie met AES-128 en SSL en is future-proof (Zigbee 3.0; maakt uitbreiding naar nieuwe generatie producten mogelijk). Dit alles maakt de ICS-2000 de ideale hub om slimme apparaten van vandaag en morgen te bedienen.

Een andere toevoeging aan het KlikAanKlikUit assortiment is het Draadloos Beveiligingssysteem, bestaande uit verschillende apparaten die je huis beschermen tegen ongewenste bezoekers. Het systeem bestaat uit een sirene, magnetische contact sensor, infrarood sensor en afstandsbediening. De waterbestendige sirene (IP44) kan zowel binnen- als buitenshuis geplaatst worden en geeft licht eneen luid geluidssignaal wanneer het systeem is ingeschakeld.

Het systeem kan zowel stand-alone, als in combinatie met de ICS-2000 gebruikt worden en kan in- en uitgeschakeld worden met de bijbehorende afstandsbediening of smartphone/tablet (alleen in combinatie met het Octopus Control Station). Door de set aan te sluiten op de ICS-2000 kan je push berichten op je smartphone/tablet ontvangen zodat je altijd weet wat er in en rondom je woning afspeelt, ook als je zelf niet aanwezig bent. Het Draadloos Beveiligingssysteem is beveiligd met een anti-sabotage mechanisme; de sirene zal geactiveerd worden als een van de sensoren verwijderd wordt of iemand de sirene probeert te ontmantelen. Zodoende wordt je altijd op de hoogte gesteld als iemand je huis probeert binnen te dringen. Alle Draadloze Beveiliging producten hebben beveiligde 2-weg communicatie met een binnenshuis bereik van 70 meter en een buitenshuis bereik van 120 meter. Zoals alle KlikAanKlikUit producten zijn ook de Draadloze Beveiligings producten makkelijk te installeren en kunnen eindeloos gecombineerd worden met elkaar om zo toepasbaar te zijn voor elke specifieke situatie.

Dankzij de makkelijke installatie van alle KlikAanKlikUit producten kan iedereen genieten van het thuiscomfort dat KlikAanKlikUit biedt, ongeacht leeftijd, kennis van KlikAanKlikUit producten en affiniteit met techniek. Alle producten hebben een strak design, zijn ontworpen in Nederland en staan garant voor producten die aan de hoogste eisen voldoen.

Zowel het Octopus Control Station als het Draadloze Beveiligingssysteem zijn vanaf nu beschikbaar in winkels en online.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x