Home Gaming Nieuwe illustraties van Haccan introduceren de helden van Secret Of Mana

Nieuwe illustraties van Haccan introduceren de helden van Secret Of Mana

by Mark van Truijen

 Square Enix Ltd., onthulde vandaag een reeks nieuwe illustraties voor de komende RPG-klassieker Secret of Mana®, die op 15 februari 2018 in een nieuwe versie verschijnt voor PlayStation®4,PlayStation®Vita en STEAM.

De gloednieuwe illustraties, gemaakt door de immens getalenteerde HACCAN, tonen een aantal kleurrijke scènes uit de game. Er is onder andere een afbeelding waarop Randi, Primm en Popoi aan hun avontuur beginnen, en één waarop het Manazwaard resoneert met het Manazaad bij het Water Palace.

Secret of mana cms.jpg

Daarnaast is een aantal prachtige illustraties uit het openingsfilmpje van de game onthuld, voor een frisse blik op de rijk gedetailleerde en kleurrijke wereld van Secret of Mana.

Secret of Mana komt op 15 februari digitaal beschikbaar voor PlayStation®4, PlayStation®Vita en STEAM. Voor de PlayStation®4 komt een fysieke versie beschikbaar bij een select aantal retailers. Wie de game digitaal pre-ordert of fysieke aanschaft, ontvangt een aantal speciale kostuums: een “Moogle Suit” voor Randi, Primm en Popoi, een “Tiger Two-Piece” voor Primm en een “Tiger Suit” voor Randi en Popoi.
Ga voor meer informatie naar: www.SecretofManaGame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x