Home Gaming Nieuwe Hitman 2 trailer vrijgegeven

Nieuwe Hitman 2 trailer vrijgegeven

by Sven

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive onthullen vandaag de HITMAN 2 “The Word Is Yours” Trailer, waarin een dieper inzicht wordt gegeven in de immer groter wordendeWorld Of Assassination: een digitaal thuis voor alle Hitman-gerelateerde inhoud. Te beginnen met HITMAN 2, blijft World Of Assassination evolueren en voortdurend spannende nieuwe live content, nieuwe features en zelfs nieuwe game modi bieden voor spelers, waaronder de HITMAN Legacy Pack.

Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean, genaamd The Undying, is de eerste van vele live content updates, allemaal gratis voor HITMAN 2-eigenaren. Het eerste contract is beschikbaar van 20 november tot 4 december. Spelers krijgen slechts een kans om The Undying tegen te houden tijdens deze periode van 14 dagen. Door de Elusive Target-missie te spelen en de Explosive Penmanship-uitdaging te behalen, kunnen spelers de nieuwe, door fans gekozen, Explosive Pen als wapen vrijspelen en aan hun inventaris toevoegen.

Als een allesomvattend speluniversum voor alles wat met Hitman te maken heeft, zal World Of Assassination nooit stoppen met groeien, nooit stoppen met verbeteren en nooit ophouden spelers uit te dagen, met HITMAN 2 en verder.

HITMAN™ 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen. 

HITMAN™ 2 introduceert nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. HITMAN™ 2 bevat een unieke en gloednieuwe kijk op de online 1-versus-1 competitie met Ghost Mode. Spelers zullen hun vaardigheden als huurmoordenaar tot het uiterste testen wanneer ze het online tegen elkaar opnemen, beide als Agent 47.

Elusive Targets zijn unieke, lucratieve contracten die voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn. Deze missies zijn gratis zijn voor alle HITMAN 2-eigenaren. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld.

HITMAN™ 2 is verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X, en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: