Home Gaming Nieuwe Hitman 2-locatie Haven Island (Malediven) nu verkrijgbaar

Nieuwe Hitman 2-locatie Haven Island (Malediven) nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de nieuwe  HITMAN 2-locatie bekendgemaakt die de spelers meeneemt naar het luxueuze Haven Island (Malediven): een gloednieuwe sandbox-omgeving die nu beschikbaar is voor alle bezitters van de Expansion Pass.

De missiebriefingsvideo biedt belangrijke informatie over de nieuwe locatie om een strategie te ontwikkelen tegen drie verschillende doelwitten: Ljudmila Vetrova, een voormalig vertrouwenspersoon en het gezicht van Haven Island; Tyson Williams, de oprichter en CEO van het eiland; en Steven Bradley, een technisch expert en het brein achter het eigen softwareplatform van Haven Island. Agent 47 moet undercover afreizen naar het resort op Haven Island en zich als gast voordoen, terwijl hij op zoek gaat naar de drie doelwitten om ze uit te schakelen.
HITMAN 2 Expansion Pass is nu verkrijgbaar voor €39,99. De Expansion Pass is ook inbegrepen in de HITMAN 2 Gold Edition, die naast de locaties Haven Island (Malediven) en New York (N.Y./V.S.) ook nieuwe Sniper Assassin-kaarten, uitdagingen, missies, outfits, wapens en meer bevat, alles samen voor €99,99. 


HITMAN 2 is de opvolger van de internationaal geprezen videogame HITMAN. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealthtechnieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen. HITMAN 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-apparaten, waaronder de Xbox One X, en pc.

Kijk voor meer informatie over  HITMAN 2 op  www.hitman.com of praat mee over HITMAN 2 op Twitter ( @Hitman), Facebook ( @Hitman), Instagram ( @Hitman), YouTube ( Hitman), Twitch ( Hitman), Discord ( Hitman), Reddit ( Hitman) of het Hitman-forum.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d