Home Gaming Nieuwe Hitman 2 Halloween trailer vrijgegeven

Nieuwe Hitman 2 Halloween trailer vrijgegeven

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag een nieuwe Halloweentrailer voor HITMAN™ 2 uitgebracht die het aankomende Escalation Contract met Halloweenthema onthult dat morgen (22 oktober) beschikbaar is in Hawke’s Bay (Nieuw-Zeeland). Het nieuwe Escalation Contract wordt beschikbaar gesteld als gratis contentupdate voor alle spelers die het GRATIS startpakket van HITMAN 2 hebben gedownload met de locatie Hawke’s Bay. Dit speciale evenement in het spel bevat een verbeterde omgeving, inclusief skeletten, pompoenen, kraaien en andere aankleding geïnspireerd op Halloween. Spelers die dapper genoeg zijn om de uitdaging vol verschrikkingen aan te gaan en te voltooien, ontgrendelen permanent de tactische wetsuit en Bat Shuriken-beloningen.

HITMAN™ 2 is de opvolger van de internationaal geprezen videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealthtechnieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen. HITMAN™ 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-apparaten, waaronder de Xbox One X en pc.

De HITMAN 2 Expansion Pass is nu verkrijgbaar voor €39,99. De Expansion Pass is ook inbegrepen in de HITMAN™ 2 Gold Edition, die naast de locaties Haven Island (Malediven) en New York (N.Y./V.S.) ook nieuwe Sniper Assassin-kaarten, uitdagingen, missies, outfits, wapens en meer bevat, alles samen voor €99,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d