Home Gaming Nieuwe Gotham Knights-trailer onthult details over pc-features

Nieuwe Gotham Knights-trailer onthult details over pc-features

by Pim, Sel

Warner Bros. Games en DC onthullen vandaag een nieuwe trailer van Gotham Knights waarin de aankomende open-wereld actie-rpg wordt getoond op pc. De video laat verschillende hoogwaardige visuele eigenschappen zien die gamers in de pc-versie van het spel kunnen verwachten, zoals 4K-resolutie, een ultra-hoge framerate, reflecties met ray-tracing en Nvidia DLSS 2, AMD FSR 2 en Intel XeSS (XE Super Sampling) voor nog betere prestaties. Pc-gamers kunnen uitkijken naar uitgebreide aanpassingsopties, zoals ondersteuning voor ultrawide- en meerdere monitors in Gotham Knights vanaf de lancering op 21 oktober 2022. 

Gotham Knights wordt op 21 oktober 2022 wereldwijd gelanceerd op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Pre-orders ontvangen bij lancering de 233 Kustom Batcycle Skin, gebaseerd op de eerste verschijning van het voertuig in DC’s Detective Comics #233. 

Gotham Knights bevat de Batman-familie waarbij spelers in de schoenen stappen van BatgirlNightwingRed Hood en Robin, een nieuwe garde getrainde DC Super Heroes die na de dood van Batman op moeten staan als beschermers van Gotham City. Van het oplossen van mysteries die de duisterste hoofdstukken van de historie van de stad met elkaar verbinden, tot het verslaan van beruchte slechteriken in epische confrontaties: spelers krijgen te maken met een flink arsenaal aan uitdagingen wanneer ze uitgroeien tot hun eigen versie van de Dark Knight.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: