Home Gaming Nieuwe Gears of War 4 trailer onthuld

Nieuwe Gears of War 4 trailer onthuld

by Mark van Truijen

Op 11 oktober zal een nieuwe generatie helden opstaan en een nieuwe dreiging confronteren inGears of War 4, het eerste hoofdstuk van een gloednieuwe sage, ontwikkeld door studio The Coalition.

Vannacht is de eerste story trailer onthuld, Tomorrow, die de nalatenschap van de Fenix familie van vader naar zoon verbindt en een onheilspellend voorgevoel geeft van de dreiging die eraan komt.

Aan het einde van Gears of War 3 vroeg Marcus Fenix zich af wat morgen zou brengen. Hoe een wereld er zonder oorlog uit zou zien. Dit is het verhaal van twee morgens – de ene van de morgen die Marcus voor ogen had, en een morgen van 25 jaar later, waar alle hoop is vervlogen als een nieuwe nachtmerrie is geboren.

Tomorrow bevat Disturbed’s cover van Simon and Garfunkel’s The Sound of Silence, en hint naar hoe Gears of War 4 de franchise terugbrengt naar de donkere, mysterieuze en intense toon van de originele klassieker.

Klaar om mee te doen aan de strijd? Doe dan zeker mee met de Versus Multiplayer Beta op Xbox Live: Vanaf 18 april krijgen spelers die Gears of War: Ultimate Edition op Xbox One of Windows 10 gespeeld hebben, toegang tot de beta op Xbox One. Vervolgens wordt toegang uitgebreid voor alle Xbox Live Gold leden op 25 april. Bezoek voor meer informatie over de beta Xbox Wire en GearsofWar.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x